Rautacisme

Emil Boc ne anunţă că se dă Legea Zonelor Metropolitane pentru dezvoltarea armonioasă a Urbanismului de Cumetrie

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, care este şi președinte al Asociației Municipiilor din România, a anunțat, vineri, că în această vară va fi adoptată Legea Zonelor Metropolitane, care va permite o dezvoltare armonioasă și pentru comunele din jurul municipiilor.

Cică Însuşi El, Maestrul, a militat pentru realizarea acestui cadru legal în special din cauza modului în care s-au dezvoltat localități precum Floreștiul și Baciu, care duc lipsă de creșe și grădinițe, și care s-au dezvoltat mai haotic din punct de vedere urbanistic, fără să existe legătură între dezvoltarea rețelei edilitare și creșterea populației.

Să vorbeşti despre haos în casa imobiliarului, ăsta da tupeu!

Cluj-Napoca este oraşul pus preş la picioarele imobiliarilor de către însuşi Emil Boc. Urbanismul de Cumetrie din „funăria” sa personală este arhicunoscut: blocuri între case, blocuri lipite de case, blocuri peste case, turnuri înfipte în structura de rezistenţă a unui zid de sprijin de la „Podul N”, aprobări date fără studiu de impact de trafic şamd.

În locul primarilor din localităţile limitrofe Cluj-Napoca eu aş fi foarte atent la acest cântec de sirenă făcut în numele lui „vor putea accesa mai facil fonduri europene și sprijin guvernamental.”

Că, odată cu Boc, vine şi ştampila cu semnătura acestuia pe proiecte imobiliare de cumetrie. Pentru unii mumă, pentru alţii ciumă.