Rautacisme

Emil Boc iar vă ia de proşti! Parkingul care trebuia să fie gata în august 2020, s-a reportat pentru „în această toamnă”

Scris de 432

Ce mi-e iulie, ce mi-e august, ce mi-e septembrie! Dacă Boc zice că ceva va fi terminat cândva, acel cândva e altcânva. Important în ceea ce face Emil Boc „pentru oraş” este să dea el bine în poză şi să acumuleze capital de imagine de la clujenii captivi în vot. Cum au ştiut să-l ţină pe Funar 12 ani în pita primăriei, că le dădea unguri pe pită la halit şi le umfla ego-ul de ţărănoi îmbogăţiţi peste noapte la jocul de „întrajutorare” „Caritas”, aşa îl vor ţine şi pe Boc 20 – 24 de ani, până se satură, în pită la primărie, că le dă „untoalde” şi le umflă ego-ul de cocalari că ar fi „number one” în ţară şi pot scuipa coji de seminţe în capul „viniturilor”.

În 3 septembrie 2019, primarul Emil Boc anunța pe pagina sa de Facebook faptul că lucrările la parkingul de pe Primăverii 20 erau în grafic și că acesta va fi terminat în august 2020:

„Parkingul va avea 2 niveluri de subsol, parter, 5 etaje și un etaj parțial și 379 de locuri de parcare, dintre care: 16 pentru persoane cu dizabilităţi plus 4 locuri motociclete/mopede şi 60 de locuri pentru biciclete.”

Eu zic că Emil Boc şi-a ratat cariera de activist PCR, dar „uaseceristul” din el ştie să umfle cifre la fel de grosier

În 15 ianuarie 2020, pe site-ul Primăriei au fost publicate informații privind stadiul de realizare a parkingului de pe Primăverii 20:

„Amplasament: Str. Primăverii Nr. 20 – Aleea Gârbău Nr.7

Valoarea contractului de execuție: 32.887.109,21 Lei (cu TVA)

Regim de înălțime: 2S+P+4E/5E/6E parțial

Număr de locuri: 378

Suprafața construită: 1532,32 Mp

Suprafața construită desfășurată: 13196,80 Mp

Termen finalizare: 22.07.2020

Stadiu fizic: Realizat 60%

Suma necesară (rest de executat): 13.400.000 Lei (cu TVA)”

În 30 ianuarie colegul Florin Moldovan de la Ziar de Cluj s-a dus să verifice ce înseamnă „realizat 60%”.

Şi a descoperit că din cele 5 etaje, erau ridicate doar două. Mai trebuiau turnate, așadar, 3 etaje, plus instalații, finisaje, amenajări interioare și exterioare. Cu minciuni de genul „în grafic”, „realizat 60%” se realiza şi „cincinalul în patru ani şi jumătate”!

Azi aflăm (din presa care dă din coadă la portofelul municipalităţii) că „Primarul Emil Boc a verificat stadiul lucrărilor de pe acest șantier”.

”Am verificat stadiul lucrărilor la Parkingul Primăverii nr. 20. Stadiu fizic executare lucrări: 92,5%.

Se respectă graficul de finalizare a lucrărilor în luna august astfel încât, după recepție și aviz ISU, să fie dat în folosință în luna septembrie. De asemenea, va fi amenajat un mic parc în zona limitrofă parkingului”, a spus primarul.

Iar îi joacă pe clujeni din cuvinte mitraliate: “după” “recepţie”, “după” “aviz ISU”, “dare în folosinţă”, bla-bla-bla. Nimic despre termenul de finalizare care din iulie a devenit august.

Plus, până la darea în folosinţă, după ce se vor obţine avizele, dacă se vor obţine, vreau să vă reamintesc, că poate aţi uitat, cât timp au durat lucrările la Parkingul Negoiu. Şi cum, după ce a fost finalizat, a stat aproape un an pe post de cea mai mare veioză urbană: gol dar vesel luminat din bani publici.

CITEŞTE: Culmea absurdului! Cum s-au trezit mănășturenii că în loc de parking au cea mai mare veioză din lume, veselă ca un brad de CrăciunULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours In vizor
  PE REPEDE ÎNAINTE: La 15.30, liderii sindicali au fost primiți de Iohannis la discuții. La 15.54, aceștia au părăsit discuțiile. Cu tot cu strânsul de mâini, atâta timp a putul aloca Președintele discuțiilor despre Educație
 • Acum 3 hours Straineze
  Lovitură pentru Viktor Orban: Parlamentul European și mai multe țări vor ca Ungaria să fie sărită de la președinția rotativă a UE
 • Acum 4 hours Politica
  Ciolacu și Rafila merg la guvern la întâlnirea premierului Ciucă cu sindicaliștii din sănătate
 • Acum 5 hours Eveniment
  Peste 20.000 de profesori au plecat în marș spre Cotroceni: ”Cu Iohannis și cu Ciucă, educația-i pe ducă!” Negocierile cu premierul Ciucă au eșuat. La Cluj, Piața Unirii este plină ochi de sindicaliști
 • Acum 6 hours Sport
  Ioan Ovidiu Sabău părăsește U Cluj. Poziția Clubului
 • Acum 7 hours General
  AUTOSTRADA MELCULUI: CNAIR a deblocat contractul pentru lotul început de Bechtel
 • Acum 8 hours Sport
  După ce a ratat titlul cu CFR Cluj, Dan Petrescu părăsește ”forbalul” românesc (că, ce se întâmplă în România, numai fotbal nu e)
 • Acum 8 hours In vizor
  Liberalul Iancu Gheorghe a votat în favoarea numirii propriului fiu în Consiliul de Administrație al unei societăți subordonate Consiliului Județean Cluj. Cică ”n-a furat, n-a dat în cap”, ”sistemul online este de vină”. ”Băbăiete”, după ce că minți ca o servitoare de la o zi la alta, ai încălcat grosolan legea. Tișe, așteptăm să-i soliciți DEMISIA și să ANULEZI numirea TRUCATĂ!
 • Acum 9 hours Politica
  Marius Budăi: Accesul ucrainenilor pe piaţa muncii din România poate fi uşurat printr-o legislaţie temporară
 • Acum 9 hours Editorial
  Legea pensiilor și pensionărilor nesimțite este DOAR pentru personalul auxiliar, nu pentru ”baștanii” sistemului. Guvernanții au impresia că toată lumea e făcută la apelul CV-urilor falsificate
 • Acum 9 hours Politica
  Guvernul încearcă să amețească sindicatele din Învățământul preuniversitar cu ”suta de lei”: primă pentru susținerea carierei didactice de 2000 de lei în iunie și o altă primă de 2000 de lei în octombrie, care se va acorda până 2027. Plus semnarea unui acord pe Legea salarizării
 • Acum 11 hours Politica
  Patriciu Achimaș Cadariu, deputat PSD de Cluj, despre ”boala plicului” și ”apucăturile de umefistan” ale lui Alexandru Rafila, ministrul PSD al Sănătății. Mărul discordiei: Planul de Combatere a Cancerului
 • Acum 12 hours Eveniment
  SEZONUL GREVELOR: Profesorii fac miting marți la Cotroceni, urmează sindicaliștii din sănătate, penitenciare, poliție, CFR Călători dar și transportatorii
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE