Vocea ta

Emil Boc face un abuz de autoritate de la înălțimea celor 16 ani de domnie în Primărie. Vezi cum îi dă peste mânuțe judecătoarea Daria Lupea

Judecătoarea Adina Daria Lupea, de la Curtea de Apel Cluj, într-o postare pe pagina sa de Facebook, a denunțat astăzi abuzul de autoritate pe care îl face Emil Boc de la înălțimea celor 16 ani de domnie în Primărie:

„Din minunatiile noului nostru reales primar, Emil Boc!

Detin in proprietate un garaj, situat pe str. Muresului din Cluj-Napoca. La apartamentul unde sunt coproprietara cu mama si fratele meu. Garaj inscris in cartea funciara. Garaj pentru care platim impozit anual.

Ne-am pomenit cu o somatie de demolare, fiindca in caz contrar il va demola Primaria, la suma de 4100 de lei si ceva, pe cheltuiala noastra. Nu numai noi, toti proprietarii de garaje din zona.

Domnul Boc, se aude? Faceti ceva exproprieri in zona si nu stim noi? Cum sa imi demolati garajul care e pe numele meu si in proprietatea mea, inscris in CF si pentru care de 30 de ani platesc impozit anual? Si nu numai ca nu ne despagubiti, ne amenintati si cu cheltuieli de demolare!

Nu aveti notiunea constitutionala de proprietate privata?

Postarea va fi pe public. Rog share!

#neoliberalismul
#mairaucapevremeacomunistilor”, a postat judecătoarea Adina Daria Lupea.

Primarul Emil Boc a anunțat, în 21 octombrie, în ziua depunerii jurământului pentru noul mandat, că a semnat somațiile pentru demolarea a 182 de garaje din cartierul Între Lacuri (străzile Tulcea, Mureșului, Nirajului, Aurel Vlaicu) și a altor 616 garaje din Mănăștur:

„Sunt 182 de garaje în cartierul Între Lacuri, 616 în Mănăștur. Proprietarii vor avea timp până în luna martie 2021  să demoleze garajele. Este un timp rezonabil pentru ca oamenii să găsească soluții. Cine nu demolează pe cheltuiala proprie, demolează Primăria, dar oamenii vor suporta cheltuielile. Proprietarii nu vor avea drept la loc de parcare dacă nu le demolează singuri.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *