Vocea ta

Emil Boc anunță că lucrările pentru modernizarea malurilor Someșului sunt în grafic, clujenii se întreabă: „Vor fi gata la viitoarele alegeri?”

„Cluj-Napoca: Lucrările la primele două tronsoane ale proiectului «Modernizarea Malurilor Someșului», cu termen de finalizare 2023, sunt în grafic. Joi voi semna ordinul de începere a lucrărilor la Platoul de la Sala Sporturilor, proiectul tehnic este finalizat și autorizația de construcție este emisă”, a anunțat primarul Emil Boc, pe pagina sa de Facebook, unde își prezintă gradual realizările, pornind de la stadiul de intenție și trecând prin toate etapele: SF-uri, randări, ordine de începere, stadii intermediare, 30%, 87%, 98%, iar, într-un târziu, chiar și 100%.

O parte dintre clujeni au fost extaziați în fața imaginilor prin care edilul își promova noua realizare:

„Ce aș mai putea spune?

Dumnezeu a rânduit „un om potrivit la locul potrivit”.

Pentru tot ce ați făcut, faceți și veți face meritați stimă și mult respect.

Va întreceți unul pe altul cu ILIE BOLOJAN.

Să se mai nască și să trăiască cât mai mulți oameni de treabă”, a comentat Iuliana Calbaza.

Obișnuiți cu malurile puturoase ale Someșului, navigabil în ultimii ani doar de gunoaie, o parte dintre clujeni au devenit sceptici la anunțurile triumfaliste din spațiul public și i-au transmis primarului ironii și reproșuri:

„Sper ca, la finalul lucrărilor, să se facă și o dragare a Someșului, ca e foarte multă mizerie în apă”, a scris Ioana Bota.

„Vor fi gata la viitoarele alegeri, tovarășe?”, a întrebat Chanel Chelleref.

„De… vis..!!! Malul va fi din turtă dulce! Vor curge râuri de lapte dulce! Va ploua cu ciocolăți! Să ajungă la tăți!! Vise plăcute!!!”, a transmis Mihai Lupu.

„Trece și metroul… prin gîrlă??”, a întrebat Lucia Nechifor.