Rautacisme

Emil Boc a fost trădat pe 30 de biți de argint de Sărmașul furajat de Uioreanu și lestat de SRI/STS ca să tragă la kilogram pe lista PNL Cluj: după ce a dat Cloud-ul la Bistrița, acum laudă Iașiul pentru cea mai mare clădire de birouri din țară și pentru potențialul său de al doilea oraș ca mărime din România. Păi, să nu faci inimă rea și icter negru pulmonar când tu încerci să ai monopol retoric taman pe aceste teme?

Sabin Sărmaș, parașutat pe lista de deputați ai PNL Cluj de către vechiul-vechiul președinte Lodovică Orban, să-i facă în sâc lui Emuil Boc, se agită pe ”feicibuciul” său, într-un mod de genul ”ca un câine turbat, am mușcat mâna stăpânului” și zice (LESMAJESTATE!), că municipiul Iași a căpătat un avans deosebit în domeniul tehnologiei, unul cu care Clujul doar obișnuia să se laude prin gurița lui Boc aplecată peste microfoanele prietenoase de la emisiunile sale de chitanțier.

Doar că Sărmaș a fost ”furajat” mai mult pe filiera vechiului PNL de Uioreanu și propulsat pe lista ”pedelistă” a PNL Cluj de Ludovic Orban, sub furajare atent monitorizată de către SRI/STS, deci nu prea avea ce mână să muște.

Totuși, nu se face. Ești membru al unui partid care face gargară pe ”electronice” de parcă ar fi pe ”legale” de aproape 20 de ani!

Prin urmare, NU SE FACE să afirme că ”Iașul își valorifică tot mai mult potențialul” de ”al doilea oraș ca mărime din România”, la deschiderea celei mai mari clădiri de birouri din țară, Palas Campus – Amazon Iași Office și în prezența ministrului Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja (ni vu, ni conu – dacă pui un stâlp lângă el, despre stâlp știi cine-i).

”Ultima săptămână din aprilie a fost una foarte bună. Am descoperit un Iași care își valorifică tot mai mult potențialul de al doilea oraș ca mărime din României. Am participat la deschiderea celei mai mari clădiri de birouri din țară, ce găzduiește sediul unor companii ca Amazon, Microsoft sau Cognizant și la a cărui inaugurare am participat alături de premierul României, domnul Nicolae Ciucă, membri ai cabinetului, colegi deputați, oficialități și oameni din mediul de afaceri”, s-a ”feisbucit” Sabin Sărmaș pe contul său.

”Tot Iașul, anul acesta va găzdui Campionatul Mondial de Esports, un eveniment ce deja stabilește recorduri și pe care l-am marcat într-o conferință de presă alături de ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja, și primarul Mihai Chirica. Minunat m-am simțit alături de studenții Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor și absolut m-au uimit  elevii Liceului de Informatică Grigore Moisil, proaspăt întorși din SUA, unde au câștigat titlul de vicecampioni la una din categoriile Campionatului Mondial de robotică (…)” – a mai lezmajestat deputatulPNL Cluj, Sabin Sărmaș, după vizita sa la Iași și a mai pus și foto.

Noi trădarea n-o vedem. Că știm și testăm zilnic ”digitalizările” verbale ale lui Emil Boc. Autosuficiența, umflarea în sine a nimurulcului și mucii în freză în schimb, da. Și postura de cocalar ajuns. Stă costumul ăla pe el de nici costumul nu știe de ce stă. Îi atârnă mâinile din el mai ceva decât âi atârnau primului Cro Magnon mâinile pe ciolan.

Precum, și asemănarea lui Burduja cu băiatul acela cu IQ-ul extrem de coborât, ministru în Guvernul Ponta, care, deși mă-sa a făcut praf Bechtelul, s-a plimbat nițel și pe la pârnaie. Stâlpule, cum naib îl chema? A, da, Dan Șova.


Să ne spuneți asemănările și deosebirile. Asta ar fi una. Și, ȘOVA lua la ”Rotativă”? Noi zicem că da.

Inclusiv că Sărmaș va trebui să-și caute de lucru după 2024. Poate-i oferă SRI/STS un loc pe listele Iașului.

 

FOTOCREDIT: Facebook