Rautacisme

Emil Boc a fost trădat pe 30 de biți de argint de Sărmașul furajat de Uioreanu și lestat de SRI/STS ca să tragă la kilogram pe lista PNL Cluj: după ce a dat Cloud-ul la Bistrița, acum laudă Iașiul pentru cea mai mare clădire de birouri din țară și pentru potențialul său de al doilea oraș ca mărime din România. Păi, să nu faci inimă rea și icter negru pulmonar când tu încerci să ai monopol retoric taman pe aceste teme?

Scris de 1799

Sabin Sărmaș, parașutat pe lista de deputați ai PNL Cluj de către vechiul-vechiul președinte Lodovică Orban, să-i facă în sâc lui Emuil Boc, se agită pe ”feicibuciul” său, într-un mod de genul ”ca un câine turbat, am mușcat mâna stăpânului” și zice (LESMAJESTATE!), că municipiul Iași a căpătat un avans deosebit în domeniul tehnologiei, unul cu care Clujul doar obișnuia să se laude prin gurița lui Boc aplecată peste microfoanele prietenoase de la emisiunile sale de chitanțier.

Doar că Sărmaș a fost ”furajat” mai mult pe filiera vechiului PNL de Uioreanu și propulsat pe lista ”pedelistă” a PNL Cluj de Ludovic Orban, sub furajare atent monitorizată de către SRI/STS, deci nu prea avea ce mână să muște.

Totuși, nu se face. Ești membru al unui partid care face gargară pe ”electronice” de parcă ar fi pe ”legale” de aproape 20 de ani!

Prin urmare, NU SE FACE să afirme că ”Iașul își valorifică tot mai mult potențialul” de ”al doilea oraș ca mărime din România”, la deschiderea celei mai mari clădiri de birouri din țară, Palas Campus – Amazon Iași Office și în prezența ministrului Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja (ni vu, ni conu – dacă pui un stâlp lângă el, despre stâlp știi cine-i).

”Ultima săptămână din aprilie a fost una foarte bună. Am descoperit un Iași care își valorifică tot mai mult potențialul de al doilea oraș ca mărime din României. Am participat la deschiderea celei mai mari clădiri de birouri din țară, ce găzduiește sediul unor companii ca Amazon, Microsoft sau Cognizant și la a cărui inaugurare am participat alături de premierul României, domnul Nicolae Ciucă, membri ai cabinetului, colegi deputați, oficialități și oameni din mediul de afaceri”, s-a ”feisbucit” Sabin Sărmaș pe contul său.

”Tot Iașul, anul acesta va găzdui Campionatul Mondial de Esports, un eveniment ce deja stabilește recorduri și pe care l-am marcat într-o conferință de presă alături de ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja, și primarul Mihai Chirica. Minunat m-am simțit alături de studenții Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor și absolut m-au uimit  elevii Liceului de Informatică Grigore Moisil, proaspăt întorși din SUA, unde au câștigat titlul de vicecampioni la una din categoriile Campionatului Mondial de robotică (…)” – a mai lezmajestat deputatulPNL Cluj, Sabin Sărmaș, după vizita sa la Iași și a mai pus și foto.

Noi trădarea n-o vedem. Că știm și testăm zilnic ”digitalizările” verbale ale lui Emil Boc. Autosuficiența, umflarea în sine a nimurulcului și mucii în freză în schimb, da. Și postura de cocalar ajuns. Stă costumul ăla pe el de nici costumul nu știe de ce stă. Îi atârnă mâinile din el mai ceva decât âi atârnau primului Cro Magnon mâinile pe ciolan.

Precum, și asemănarea lui Burduja cu băiatul acela cu IQ-ul extrem de coborât, ministru în Guvernul Ponta, care, deși mă-sa a făcut praf Bechtelul, s-a plimbat nițel și pe la pârnaie. Stâlpule, cum naib îl chema? A, da, Dan Șova.


Să ne spuneți asemănările și deosebirile. Asta ar fi una. Și, ȘOVA lua la ”Rotativă”? Noi zicem că da.

Inclusiv că Sărmaș va trebui să-și caute de lucru după 2024. Poate-i oferă SRI/STS un loc pe listele Iașului.

 

FOTOCREDIT: FacebookULTIMA ORĂ

 • Acum 12 hours Politica
  ARUNCAREA ÎN DERIZORIU A ÎNVĂȚĂMÂNTULUI: Examenele orale de la Bacalaureat se echivalează cu notele din timpul liceului – prevede un proiect de Ordonanță de Urgență publicat de Ministerul Educației, în contextul celor mai mari proteste ale profesorilor în ultimii 18 ani
 • Acum 13 hours Justitie
  ROMÂNIA EȘUATĂ: O femeie al cărei copil de 12 ani a fost ucis la Revoluția din 1989 și-a dat foc în Poiana Brașov în semn de protest față de tergiversarea dosarului Revoluției. Poliția și procuratura au tăcut două săptămâni
 • Acum 15 hours Politica
  SOLDĂŢEL DISCIPLINAT AL PARTIDULUI: Boc îi ceartă pe profesorii greviști și ia partea puterii, care se dovedește zilnic incapabilă: ”Nu putem sacrifica aceste generații”. E, să fi fost altcineva la guvernare, ce discurs fulminant ar fi avut Maestrul!
 • Acum 15 hours PubliNews
  Educație și distracție la Iulius Mall Cluj: workshopuri pentru părinți și copii cu mentori de la școala Solis
 • Acum 15 hours Eveniment
  Ce vor solicita sindicatele din educație la Guvern: ”Îi transmitem și lui Iohannis că noi rezistăm”
 • Acum 16 hours Politica
  Președintele Iohannis ar fi avut o întâlnire ”decisivă” cu Ciucă și Ciolacu: Rotativa se face săptămâna viitoare pentru a evita criza de timp
 • Acum 16 hours Rautacisme
  Pe unde, Maestre, printre gropile de la metrou, OSĂ se facă culoar de transport public din Mănăștur până în Mărăști?
 • Acum 16 hours Rautacisme
  Emil Boc, primarul care le știe pe toate, numai administrație nu prea: De la ”Ioan Sabău nu pleacă nicăieri”, la ”felicitări noului antrenor”
 • Acum 17 hours In vizor
  Poliția Locală folosește semnalele acustice și luminoase în mod ilegal. ”Poliţia Locală încearcă din păcate să copieze Poliţia Română şi nu este de bun augur pentru că se ajunge la confuzii”
 • Acum 18 hours Eveniment
  A 12-a zi de grevă a profesorilor, nu e al 12-lea ceas și pentru Guvern și locatarul de la Cotroceni: Un nou miting de protest al profesorilor, la Guvern și la Cotroceni
 • Acum 18 hours Eveniment
  Grav accident de circulație pe DN1 E60, în Izvoru Crișului, județul Cluj. Un bărbat a rămas încarcerat, minoră consultată de echipajul SMURD
 • Acum 20 hours In vizor
  Pentru cine ar fi dispusă Ligia Deca, ministrul Educației, să facă pârnaie? Conform Legii Dialogului social, nr 367/2022, art 159. alin 2. ”Angajatorul nu poate încadra personal care să îi înlocuiască pe cei aflați în grevă”. Prin urmare, situația școlară la disciplina profesorilor aflați în grevă, NU POATE FI ÎNCHEIATĂ, decât ILEGAL
 • Acum 20 hours Din oras
  DONEAZĂ pentru Centrul Comunitar KHETANE de la Pata Rât! Împreună putem șterge pata de pe obrazul Clujului!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE