Vocea ta

Emil Boc a anunțat finalizarea lucrărilor la Bulevardul 21 Decembrie 1989 (1,7 km). Clujenii i-au urat: „Felicitări, arată frumos, de când l-ați început, nevastă-mea a rămas gravidă, a născut și urmează și copilul să facă 1 an!!!”

Scris de 530

Lucrările de modernizare a Bulevardului 21 Decembrie 1989 au demarat în 15 martie 2021, potrivit anunțului de pe site-ul Primăriei. „Termenul prevăzut pentru finalizarea lucrărilor de execuție pentru obiectivul de investiții este 15.04.2022. Condițiile meteo sau alte circumstanțe neprevăzute pot impune modificări”, se preciza pe pagina de Facebook a municipalității. În 14 aprilie 2022, primarul Emil Boc a declarat la radio că în 1 mai lucrările vor fi gata. În 2 mai, zis și făcut:

„Cluj-Napoca: Lucrările la Bulevardul 21 Decembrie 1989 (1,7 km) au fost finalizate și începe procedura de recepție a lucrărilor efectuate”, a anunțat din nou primarul Boc, pe pagina sa de promovare electorală de Facebook.

Față de alte șantiere publice clujene, cel de pe 21 Decembrie s-a încadrat, așadar, în termene. Vom vedea, după recepție, dacă și în calitatea cerută de viața atât de calitativă (și de scumpă) de la Cluj.

Sătui probabil de eternele șantiere ale Clujului, care par a nu se termina niciodată, fiindcă mereu încep altele, în ciuda finalizării la timp a bulevardului din buricul târgului, clujenii au comentat, sub inaugurarea facebucistică a primarului Boc:

„Felicitări, arată frumos , de când l-ați început, nevasta-mea a rămas gravida , a născut și urmează și copilul sa facă 1 an!!!”

„La noi sunt noutăți, ce în alte orașe din vest sunt de 30-40 de ani, aici am crescut, ca și părinții, bunicii și străbunicii mei, dar un drum nou «suspendat, centură ocolitoare etc.» încă nu văd…”

„Vedeți că sunt multe plăci deja sparte și montate cu denivelări. Sper să se remedieze asta înainte de acceptarea lucrării. În rest, s-a schimbat în bine aspectul bulevardului.” (Lavinia Florea)

„Am să fac o plimbare în zonă să vad dacă lucrările despre care se face vorbire justifică sumele imense cheltuite! De colorat văd că s-a colorat tot ce s-a putut colora!” (Cornelia Mureșan)

„Doamna Cornelia, nu din bănuții dumneavoastră s-a colorat strada. Au venit bani «de pă la uie», de la frații noștri unde străzile arată cam așa de zeci de ani. Cu tot cu asfalt colorat, zău. Plimbare plăcută!” (Dani Pomeanu)

„Noi locuri de parcări în zonă? Era o zonă cu mari probleme privind locurile de parcare.” (Katona Nicolae)

„Nu trebuie așa ceva. Cetățenii smart ai Clujului se teleportează mai nou.” (Radu Baciu)

„Vă rog să faceți repede recepția că altfel se duce vopseaua ca în fața Muzeului de Artă.” (Cătălin Sălăgean)

„Fain acolo să stai pe bancă în noxe de mașină, super.” (Adrian Elciu)

„O întrebare, din partea unui necunoscător, când veți săpa pentru stațiile de metrou (am înțeles că începeți imediat), ce se întâmplă cu “frumoasa” lucrare?” (Alex Escu)ULTIMA ORĂ

 • Acum 7 mins Din oras
  Clujul ECO: La 3 ani de când a devenit obligatorie, colectarea deșeurilor pe fracții a ajuns la cca 15%. «La nivel național, procentele sunt cam aceleași», se justifică autoritățile
 • Acum 10 mins Jos palaria
  Președintele Ungariei aleargă prin Parcul Central din Cluj-Napoca
 • Acum 10 mins Din oras
  Cât mai rezistă rampa temporară de gunoi a orașului? Ce planuri are Primăria cu deșeurile de la Pata Rât
 • Acum 1 hour Justitie
  CÂND JUDECĂTORUL E PREOCUPAT DE CAMPANIA ELECTORALĂ PENTRU CSM, delerul de etnobotanice rămâne liber pe străzile Clujului
 • Acum 2 hours Din oras
  Nicolae Ciucă, “Aaaăăă…. Ăăaaă..”, la Cluj: “Acolo unde sunt administraţii liberale, lucrurile se mişcă altfel şi sunt orientate spre dezvoltare, inovare, cercetare şi modernizare. Am să cer licenţă pentru export, o să fiu un promotor al Clujului, dacă îmi daţi voie!”
 • Acum 19 hours Afacerea zilei
  Rottaprint Apahida, prima tipografie flexografică din România, a avut anul trecut profit de peste o jumătate de milion de euro
 • Acum 20 hours De cartier
  Viceprimarul Dan Tarcea despre Baza Sportivă La Terenuri: “Așa cum arată acum lucrările de acolo și ritmul de lucru de acum suntem optimiști și credem că vor fi realizate”
 • Acum 21 hours De cartier
  În orașul cu „cea mai bună calitate a vieții”, cel mai mare cartier mustește de gunoaie și noroaie
 • Acum 21 hours De cartier
  Clujenii cer semaforizarea intersecției din Borhanci, autoritățile se mai gândesc: «Este o situație extrem-extrem de aglomerată acolo… Opțiunea este dată la specialiști, să ne spună»
 • Acum 22 hours Rautacisme
  Lucrări publice cu viață scurtă, dar de cea mai bună calitate! Dalele noi, mândria Clujului, au crăpat și în jurul BT Arena
 • Acum 22 hours Din oras
  În weekendul ăsta, Festivalul Gastronomic Culinăria îți dă acces la grădina secretă a Restaurantului Da Pino unde vor cânta Grigore Leșe, Luiza Zan și trupa TRIGON
 • Acum 22 hours Din oras
  Lista problemelor descoperite de Primărie la proiectul de modernizare a Bulevardului 21 Decembrie 1989
 • Acum 22 hours De cartier
  Imagini nerecomandate minorilor – În parkingul Negoiu, din fundul Mănășturului, vandalii mânjesc pereții nestingheriți de Poliția Locală
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE