Politica

Elena si Horea Uioreanu au de gand sa divorteze dupa 6 ani de casnicie

Elena si Horea Uioreanu au decis, potrivit unor surse apropiate familiei, sa divorteze. Nu se cunosc motivele separarii, nici daca s-au depus actele in acest sens. Cert este ca cei doi nu au mai fost vazuti impreuna de multa vreme, iar zvonurile s-au intetit in momentul in care Elena Uioreanu si-a schimbat statusul pe pagina de Facebook in „Singura”.

 

Cei doi s-au casatorit la 1 septembrie 2007 in cadrul unei ceremonii religioase discrete ce a avut loc in aer liber la Biserica Ortodoxa din Someseni, iar petrecerea s-a desfasurat la restaurantul Hotelului Belvedere, unde au participat prieteni, oameni de afaceri si politicieni din Cluj.

 

foto: Romica Lapuste – arhiva Clujeanul

 

foto: Romica Lapuste – arhiva Clujeanul

 

Elena si Horea Uioreanu au impreuna un copil, Victor-Luca, ce urmeaza sa implineasca 7 ani.

Daca va divorta, Horea Uioreanu ar fi la a doua casnicie esuata. Prima sa casnicie a revenit in atentia opiniei publice la finele lui 2012, in momentul in care procurorii DIICOT au dispus retinerea fiului sau din primul mariaj, Alexandru (16 ani), pentru trafic de droguri.

Horea Dorin Uioreanu, nascut la 23 mai 1960, in municipiul Cluj este presedinte al Consiliului Judetean Cluj.

Elena-Ramona Uioreanu, nascuta la 22 februarie 1975, la Reghin, este deputat USL pe colegiul 9 Cluj.

 

Cei doi nu au raspuns la telefon pentru declaratii. Daca vor dori, punctul lor de vedere despre subiect va fi publicat de indata.

 

Nota: Ziar de Cluj nu doreste sa transforme aceasta stire intr-un cancan. Am considerat oportun si de interes public sa facem acest anunt pentru ca e vorba de doi politicieni reprezentativi pentru Cluj, lasand la o parte alte detalii mai mult sau mai putin picante.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *