Din oras

E oficial: Wu-Tang Clan nu mai vine la Untold Festival

Scris de 998

Organizatorii festivalului ce va avea loc in mai putin de o saptamana la Cluj au confirmat, in aceasta dimineata, informatia conform careia grupul hip-hop Wu-Tang Clan nu va mai concerta la Cluj in cadrul Untold. Managerul trupei, spun acestia, “desi l-am contactat zilnic telefonic sau prin email,  pur si simplu nu a mai raspuns”.

In aceasta dimineata, organizatorii Untold Festival au postat, pe pagina oficiala de Facebook, un mesaj pentru fanii evenimentului, dar mai ales pentru cei care si-au cumparat bilete pentru a-i vedea la Cluj pe membrii Wu-Tang Clan.

“Ne-am bucurat sa aflam ca renumitii Wu Tang Clan se afla in turneu in Europa in aceasta vara cu noul album A better Tomorrow si am facut toate demersurile necesare pentru a-i avea pe scena festivalului.

Dupa cum stiti, asteptam de la managerul trupei de cateva saptamani un raspuns clar cu privire la componenta Wu-Tang Clan de la UNTOLD Festival. Eforturile noastre de a obtine un raspuns din partea lui au fost in zadar. Desi l-am contactat zilnic telefonic sau prin email, acesta pur si simplu nu a mai raspuns. In plus, observam ca mai multi promoteri de la nivel european intampina aceasi problema, la momentul concertului trupa neprezentandu-se sau urcand pe scena intr-o formula redusa, fara principalii membri. Data fiind situatia incerta, turneul lor european are foarte multe concerte anulate, incepand cu data de 8 iulie.

Ne pare rau ca din cauza unui management defectuos al trupei, care desi si-a asumat contractual acest eveniment, refuza sa raspunda solicitarii noastre de a ne garanta prezenta trupei la concertul de la Cluj, cat si sa ne ofere informatii despre cazarri, zboruri si ridere tehnice, ne vedem nevoiti sa anulam si noi reprezentatia WU-Tang Clan din cadrul UNTOLD Festival, pentru a evita surpriza unui show sub nivelul celorlalti artisti prezenti in line-up-ul festivalului”, au anuntat organizatorii Untold pe pagina oficiala de Facebook a festivalului.

Avand in vedere modificarea survenita in program, organizatorii spun ca vor prelungi reprezentatiile Gentleman si Subcarpati din cea de-a doua zi a festivalului cu cate o jumatate de ora, ca sa acopere ora ramasa libera in urma anularii reprezentatiei celor de la Wu-Tang Clan.  

Pentru fanii care au decis sa vina la festival datorita prezentei Wu-Tang Clan in line-up, Untold Festival anunta posibilitatea de returnare a biletelor achizitionate pentru ZIUA 2 de festival.ULTIMA ORĂ

 • Acum 9 hours Din oras
  Mașina de vot a lui Boc a fost convocată în ședință extraordinară. S-a votat, dar s-a și adoptat (și, viceversa)
 • Acum 9 hours Politica
  În următoare ședință de Consiliu Județean se prefigurează la vot scumpiri la salubritate?
 • Acum 10 hours Justitie
  SĂ APĂRĂM PLAGIATUL CU DINȚII. Ai Justiției, firește: În apărarea onoarei nereperate, Lucian Bode mai deschide un proces la București
 • Acum 10 hours Editorial
  Mult prea competentul Lucian Bode ar trebui să-și dea demisia. Dar este atâta de ratat ca om și profesie încât ”sistemul” nu poate găsi unul mai bun
 • Acum 10 hours Sanatate
  N-A PLECAT, NU S-A ASCUNS: În noul raport COVID, crește numărul de infectări și se raportează zeci de decese în doar câteva zile
 • Acum 11 hours In vizor
  Curtea de Conturi a găsit abateri financiare de peste 9 milioane lei la Primăria Cluj-Napoca. Mai pune Boc un milion de la el și-i dă la ”U” Cluj
 • Acum 12 hours Sport
  ”U” Cluj primește 10 milioane de lei, bani publici nerambursabili, de la Primărie
 • Acum 12 hours In vizor
  Cum încearcă PSD și PNL să scape de cartoful fierbinte al pensiilor nesimțite, cunoscute în ”famiglie” drept ”speciale”
 • Acum 12 hours Jos palaria
  NU ARATĂ RĂU: Muzeul de Istorie a Farmaciei se pregătește de deschidere
 • Acum 13 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Headhunter-ii, târgurile de cariere şi platformele de recrutare îţi vând ceva. Astăzi este munca remote. Mâine săptămâna de patru zile. Poimâine, pensia la 45 de ani. Ai grijă ce cumperi!
 • Acum 13 hours Eveniment
  SIMULARE BAC: Elevii dau astăzi proba scrisă la Limba română
 • Acum 14 hours Politica
  Marcel Ciolacu: ”PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondaje le opinie, dar e problema dânşilor, nu e problema noastră”
 • Acum 14 hours Din oras
  CHIRII A LA ”E FAIN LA CLUJ”: Cu buda lângă aragaz, arome ca la ”mama acasă”…
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE