Din oras

E oficial: Wu-Tang Clan nu mai vine la Untold Festival

Organizatorii festivalului ce va avea loc in mai putin de o saptamana la Cluj au confirmat, in aceasta dimineata, informatia conform careia grupul hip-hop Wu-Tang Clan nu va mai concerta la Cluj in cadrul Untold. Managerul trupei, spun acestia, “desi l-am contactat zilnic telefonic sau prin email,  pur si simplu nu a mai raspuns”.

In aceasta dimineata, organizatorii Untold Festival au postat, pe pagina oficiala de Facebook, un mesaj pentru fanii evenimentului, dar mai ales pentru cei care si-au cumparat bilete pentru a-i vedea la Cluj pe membrii Wu-Tang Clan.

“Ne-am bucurat sa aflam ca renumitii Wu Tang Clan se afla in turneu in Europa in aceasta vara cu noul album A better Tomorrow si am facut toate demersurile necesare pentru a-i avea pe scena festivalului.

Dupa cum stiti, asteptam de la managerul trupei de cateva saptamani un raspuns clar cu privire la componenta Wu-Tang Clan de la UNTOLD Festival. Eforturile noastre de a obtine un raspuns din partea lui au fost in zadar. Desi l-am contactat zilnic telefonic sau prin email, acesta pur si simplu nu a mai raspuns. In plus, observam ca mai multi promoteri de la nivel european intampina aceasi problema, la momentul concertului trupa neprezentandu-se sau urcand pe scena intr-o formula redusa, fara principalii membri. Data fiind situatia incerta, turneul lor european are foarte multe concerte anulate, incepand cu data de 8 iulie.

Ne pare rau ca din cauza unui management defectuos al trupei, care desi si-a asumat contractual acest eveniment, refuza sa raspunda solicitarii noastre de a ne garanta prezenta trupei la concertul de la Cluj, cat si sa ne ofere informatii despre cazarri, zboruri si ridere tehnice, ne vedem nevoiti sa anulam si noi reprezentatia WU-Tang Clan din cadrul UNTOLD Festival, pentru a evita surpriza unui show sub nivelul celorlalti artisti prezenti in line-up-ul festivalului”, au anuntat organizatorii Untold pe pagina oficiala de Facebook a festivalului.

Avand in vedere modificarea survenita in program, organizatorii spun ca vor prelungi reprezentatiile Gentleman si Subcarpati din cea de-a doua zi a festivalului cu cate o jumatate de ora, ca sa acopere ora ramasa libera in urma anularii reprezentatiei celor de la Wu-Tang Clan.  

Pentru fanii care au decis sa vina la festival datorita prezentei Wu-Tang Clan in line-up, Untold Festival anunta posibilitatea de returnare a biletelor achizitionate pentru ZIUA 2 de festival.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *