Sport

E oficial! Adrian Falub e „noul” antrenor al Universității Cluj. Urmează Bogdan Lobonț?

Fanii care mai sperau în tot felul de variante Dinu Gheorghe – Dan Alexa, Daniel Stanciu se pot duce la culcare liniștiți. Zvonurile au fost adevărate și Adrian Falub a fost venit să „redreseze” echipa. 

Același Falub care a fost dat afară ca un câine sezonul trecut, pentru că nu era bun pentru Universitatea Cluj. Tipic doar fotbalului amator românesc, după un an a fost reinstalat pe bancă. Urmând același tipar, așteptăm cu nerăbdare re-instalarea lui Bogdan Lobonț pe bancă (cândva spre iarnă).

„Adrian Falub este, începând de astăzi, noul antrenor principal al FC Universitatea Cluj, preluând totodată și responsabilitățile funcției de manager sportiv”, au anunțat cei la ”U” Cluj pe Facebook. 

În perioada imediat următoare se va încerca o „purificare” a lotului, însă bugetul echipei fiind pe butuci e greu de crezut că fanii vor primi o veste ieșită din comun în acest sens. Conform surselor din conducere, obiectivul lui Falub va fi să „redreseze” echipa. Pe românește, nimeni nu mai crede în promovare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *