De cartier

După modernizarea unei străzi, în Mănăștur a venit potopul cu borduri

Locuitorii de pe strada Grigore Alexandrescu, din Mănăștur sunt nemulțumiți de faptul că strada arată ca un șantier, după ultima lucrare de modernizare a bordurilor. Oamenii se împiedică în materiale de construcții ”uitate” de muncitori și îi cer Primăriei să ia act de ce se întâmplă. 

La începutul lunii august, Primăria Cluj-Napoca a finalizat lucrările de înlocuire a bordurilor pe strada Grigore Alexandrescu, pe tronsonul dintre Școala Gimnazială Iuliu Hațieganu și intersecția cu strada Agronomilor. În urma acestor lucrări, locuitorii s-au ales nu doar cu borduri noi, ci și cu un șantier la scara blocului. Oamenii bat obrazul municipalității pentru faptul că muncitorii au lăsat resturi de materiale în plină stradă, care încurcă circulația.

”La intersecția străzilor Grigore Alexandrescu cu Agronomilor au rămas borduri, pietriș și alte resturi în urma lucrărilor de modernizare a străzii Grigore Alexandrescu. Lucrările în această parte a străzii s-au încheiat la începutul lunii august. Vă rog să verificați și să solicitați ridicarea lor”, a sesizat un mănășturean pe site-ul Primăriei. 

santier

Și alți clujeni care au fost nevoiți să suporte o vară întreagă lucrările la bordurile și trotuarele din zonă, se arată nemulțumiți că după încheierea lucrărilor strada încă arată ca un șantier. Nu au scăpat de pietriș, paleți, cărămizi, materiale adezive și alte reziduuri mai mici sau mai mari, aruncate de-a valma lângă trotuarul refăcut. 

Un pensionar care locuiește pe strada Grigore Alexandrescu spune că Primăria a irosit banii pe bordurile noi pentru că cele vechi erau în stare foarte bună.
”Bine a fost cum a fost înainte, dar a trebuit să strice să pună alte borduri. Așa merg lucrurile în țara asta. E vorba de bani”, a afirmat clujeanul.

Costul lucrărilor de modernizare a trotuarelor și bordurilor de pe strada Grigore Alexandrescu se ridică la suma de 1.800.000 de lei fără TVA, iar startul lucrărilor s-a dat în luna iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *