In vizor

După haitele de bombardieri şi cocalari, Turda e infestată şi de haite de câini de vânătoare. E semn că administraţia publică locală îşi face datoria. Dar nu faţă de cetăţeni

După haitele de bombardieri şi cocalari, Turda e infestată şi de haite de câini de vânătoare. E semn că administraţia publică locală îşi face datoria. Dar nu faţă de cetăţeni. Oamenii sunt vânaţi la propriu de haite de câini vagabonzi în diferite zone ale oraşului. 

CITEŞTE: STATUL TE PROTEJEAZĂ: După ce a comis infracţiunile a fost liber o săptămână, din “lipsă de procedură”. Acum e dat în urmărire naţională

CITEŞTE: PENTRU A VEDEA CÂT DE PENIBILI SUNT MILIȚIENII DIN TURDA: Cocalarul era dat în urmărire generală, dar a decis să intre cu o bâtă într-un local ca să ia la bătaie și pe alții. Așa a fost prins, nu că s-au agitat prea tare ”organele”

O turdeancă a semnalat publicaţiei Turda News o nouă situație în ceea ce privește problema câinilor vagabonzi din Turda, judeţul Cluj.

Femeia spune că, deşi au sesizat problema la poliţia locală, autorităţile nu intervin, iar haitele de câini prosperă în anumite zone din oraş. Aşa cum prosperă şi haitele de bombardieri sub oblăduirea aşa-zisei poliţii municipale Turda.

„Chiar acum am trecut pe la Materna (n.red. – luni dimineață) și o haită de câini era acolo. Am sunat de mai multe ori la Poliția Locală, însă nimeni nu face nimic. Este mai rău decât în Vestul Sălbatic.”, a transmis femeia.