General

După ce presa locală a scris despre incident, după două luni se ”autosesizează” și Poliția să ancheteze cum doi băieţi ar fi fost abordaţi de un altul pentru a desfăşura „activităţi de natură sexuală”

Poliţiştii din Cluj au deschis o anchetă după ce, într-o tabără la care au participat mai mulţi elevi ai unui liceu din Cluj-Napoca, doi băieţi ar fi fost abordaţi de un altul pentru a „desfăşura activităţi de natură sexuală”.

CITEȘTE: VIITOR DE AUR: Este anchetă la o școală din Cluj-Napoca, după ce mai mulți băieți de 10 ani au fost surprinși în ipostaze sexuale. Unde a avut loc incidentul

Poliţia Judeţeană Cluj a anunţat, joi, că s-a sesizat după apariţia unor materiale de presă care prezentau un incident desfăşurat în timpul unei excursii la care ar fi participat elevi ai unei unităţi şcolare din municipiul Cluj-Napoca, iar poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară au început verificări.

”Cercetările preliminare au condus la stabilirea faptul că în perioada 27 – 29 mai a.c., în timpul excursiei desfăşurate în localitatea Şaru Dornei, din judeţul Suceava, doi elevi ar fi fost abordaţi de către un altul, cu intenţia de a desfăşura activităţi de natură sexuală. În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, urmând ca în cadrul anchetei să fie clarificate toate aspectele de interes”, a a arătat sursa citată.

De asemenea, poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară au făcut demersuri pentru informarea reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului privind această situaţie.

Potrivit Cluj24.ro, este vorba despre elevi ai Liceului Teoretic „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca, în vârstă de 10 ani. În tabăra respectivă, un băiat le-ar fi dat jos pantalonii altor doi şi ar fi întreţinut relaţii sexuale orale, fiind surprinşi de un alt elev, care a anunţat învăţătoarea.