Rautacisme

DUPĂ CE I-A ALUNGAT LA MEDIAŞ CU NESIMŢITOTECA UNTOLD, Boc dă mesaje ipocrite pentru ”U” Cluj: Pe teren să ardeți pentru ”U”. Ce să ardă? Orezăria numită impropriu gazon?

Pus în faţa unui microfon prietenos, Emil Boc, Primarul UNTOLD, zice:

”Nu e treaba mea pe cine aduc antrenor, nu am avut nicio treabă nici cu venirea, nici cu plecarea lui Lincar, clubul a decis. Avem nevoie să dăm încredere acestei echipe.

Mulțumim d-lui Lincar, pentru ce a făcut pentru clujeni. Va rămâne în istoria Clujului ca un om care a dus, după mulți ani, U Cluj în liga națională, a fost în cele mai grele momente alături de noi.

A jucat de la egal la egal cu FCSB și cu Craiova, a demonstrat că se poate”.

Ce-am mai râs cu privire la „nu am avut nicio treabă”, mai ales că ştie o ţară întreagă că Emil Boc a insistat ca Lincar să rămână antrenor, dar pe ăla nu l-au mai ţinut curelele şi s-a cerut afară. În rest, îi mulţumom şi noi lui Lincar. Că a plecat!

Boc mai are puţin şi se „gigibecalizează” (unul a păscut gâşte, celălalt oi, fiecare după statură), în curând va decide şi cine joacă la pauză…

Dar cel mai frumos este „mesajul de îmbărbătare” a echipei care trece „printr-o pasă proastă”: „Băieți, capul sus. Nu aveți de ce să vă fie rușine, Clujul vă susține, jucați fotbalul pe care îl știți, avem încredere că veți reuși. Orașul va fi în spatele vostru, putem să ne revenim din situația în care ne aflăm.”

Da, da, băieţi, capul sus până la anul când zburaţi din nou la Mediaş, că vine adevăratul stăpân al lui Emil „OSĂ” Boc, Buta cu Untoldul şi atunci chiar că veţi avea parte de „tot sprijinul”.