In vizor

Drumul spre Băișoara, coșmarul șoferilor VIDEO

Drumul Luna de Sus -Săvădisla – Băişoara – Iara este coșmarul șoferilor care au curajul de a circula prin zonă. Dacă până acum drumul era rău, acum este descoperit complet, fiind un dezastru pentru cei care trec prin zonă. Localnicii și turiștii au ajuns la culmea disperării din cauza condițiilor deplorabile pe care trebuie să le îndure zilnic

Horia Nasra, îi bate din nou obrazul lui Alin Tișe, arătându-i că drumul DJ107 M, care duce spre stațiunea turistică Băișoara, se transformă într-un cimitir de maşini.

„În mai multe rânduri i-am semnalat lui Alin Tişe această problemă, o lipsă de respect faţă de locuitorii din zonă care tranzitează zilnic drumul.

Mai mult decât atât, la o simplă ninsoare, drumul este şi mai greu de parcurs iar deszăpezirea carosabilului lasată la voia naturii, topirea zăpezii şi dezgheţul fiind infinit mai eficiente decât intervenţia celor îndrituiţi şi plătiţi pentru acest serviciu.

În acest an, domnule Alin Tişe, chiar aţi reuşit performanţa să enervaţi şi să nemulţumiţi turiştii din Băişoara şi Muntele Băişorii…” a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *