Politica

Drulă îi mai dă o ”rangă” lui Boc: ”Dacă primarul Clujului își făcea treaba ca un bun gospodar, azi se lucra pe centura orașului”. Iar are să vaiete primarul o lună?

Scris de 309

Plin de Însuși El, în timp ce inaugura Baza Sportivă ”La Terenuri” înconjurat de presa de chitanțier, primarul Clujului anunța, vineri, că a fost dat și ultimul aviz pentru centura metropolitană. Aceea despre care, Emil Boc declara că liderul USR, fost ministru al Transporturilor, ar fi scos-o ”cu ranga” din PNRR și de aceea proiectul va avea întârzieri. I-a scos Drulă centura cu ranga, dar i-a băgat, cu aceeași rangă un drob de sare sub Podul Porțelanului. Măi, Măestrică, ne lași?

CITEȘTE ȘI: Centura metropolitană va începe din Gilău și se va termina cam pe unde se termină pistele pentru biciclete ale lui Boc. Dar ”OSĂ” avem, mai ales că s-a primt ultimul aviz

Replica lui Cătălin Drulă a venit luni, acesta acuzând, din nou, administrația clujeană de incompetență (și noi, la Ziar de Cluj avem nenumărate dovezi cu privire la această incompetență).

CITEȘTE ȘI: ABIA DIN LUNA AUGUST studiile pentru Centura Metropolitană intră spre aprobare în Consiliile Locale din Cluj-Napoca și comunele partenere. Conform dicton administrativ: ”GRĂBEȘTE-TE ÎNCET, LAUDĂ-TE-N GURA MARE”

”Cu 3 ani de întârziere, studiul de fezabilitate al centurii Cluj se finalizează săptămâna aceasta. Emil Boc semna acest contract în 2018. Trebuia să fie gata în 12 luni. Dacă primarul Clujului își făcea treaba ca un bun gospodar, azi se lucra pe centura orașului.

În schimb, incompetența și nepăsarea administrației Emil Boc au pus piedică acestei centuri vitale pentru saltul de dezvoltare atât de așteptat de toți clujenii, sătui să mai aștepte ore întregi în trafic.

Urmează aprobarea acestui studiu de către Compania de Drumuri, apoi de Ministerul Transporturilor și de Guvern. După depășirea acestor borne se va trece la realizarea exproprierilor și la etapa licitației pentru proiectarea de detaliu și pentru execuția lucrărilor.

Dacă totul merge bine, peste 5 ani am putea avea centura finalizată. Dacă merge în stilul Boc cu întârzieri de 3 ani la fiecare etapă, nu”, a scris Cătălin Drulă pe pagina de Facebook.

Drulă a spus că singura veste bună este că că strategia creionată de el și echipa lui în 2021 de a finanța centura metropolitană Cluj din fonduri structurale “clasice” – Programul Operațional Transport 2022-2030 a dat roade.

„Recent, Comisia Europeană a aprobat Acordul de Parteneriat cu România pentru acest exercițiu financiar european ce include și finanțarea centurii Cluj.

Spre binele clujenilor îmi doresc ca Emil Boc să stea departe de următoarele faze ale proiectului centurii Cluj. Doar așa vom avea șanse să atragem fondurile europene și să circulăm pe ea în acest deceniu”, a mai spus Cătălin Drulă.

Așteptăm ”leprica” lui Emil Boc. Parcă vedem că iar are să se bocească o lună, ca ultima dată când ”l-a tras” Drulă ”de codițe”…

CITEȘTE ȘI: Emiluț, reacție de curtea din dos a grădiniței la declarațiile lui Drulă: ”Trebuie ţinut departe de Cluj”

CITEȘTE ȘI: Au trecut patru zile de când Drulă a şters cu Emil Boc pe jos şi acesta i-a dat o replică demnă de curtea grădiniţei. De atunci primarul nostru tot plânge şi suspină: “Luaţi-l de pe mine, că-l omor!”ULTIMA ORĂ

 • Acum 6 hours In vizor
  ”Pornohaci” invitat la Zilele Comunei Jucu. Pe bani publici. De ce?
 • Acum 7 hours In vizor
  Pro TEMBEL l-a omorât pe Florin Salam. Acesta susține că zvonurile sunt o exagerare. Fără să își ceară scuze, prompteriștii au șters știrea de pe site
 • Acum 9 hours Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Vernisaj Darius Ludwig la Khetane!
 • Acum 11 hours FOTOGRAFILA
  BAȘI, ARTIFICII ÎN NOAPTE, BETOANE ȘI CLAXOANE: Bine că amicul Videanu livrează, că Emil Boc dalează. Dacă și ce e pe malul Someșului în Grigorescu e parc, atunci să ne fie nouă rușine! Că nu protestăm
 • Acum 18 hours Din oras
  Garibaldi, podul care ”OSĂ” fie modernizat încă din 2014. Ecoul lui Boc, Dan Tarcea, a mai zis și el niște cuvinte despre cum ”OSĂ” fie mai frumos, mai trainic și mai arătos
 • Acum 19 hours Din oras
  ZILELE CULTURII MAGHIARE DIN CLUJ-NAPOCA: Ministrul Culturii din Ungaria și nunțiul apostolic în România, la sfințirea Bisericii ”Sf. Mihail” după restaurare
 • Acum 19 hours Din oras
  Emil ”OSĂ” Boc și-a sos ”Ecoul” și ”Inutilul” pe stradă să se tragă-n chip cu niște puble de gunoi inteligente. Cel mai inteligent lucru la aceste pubele este afacerea de cumetrie prin care au fost achiziționate de la ex-penelistul Doru Stoica
 • Acum 21 hours Politica
  PSD: Nu susținem diminuarea schemei de compensare a prețurilor la energie, ci reglementarea pieței
 • Acum 1 day FOTOGRAFILA
  Oare Urbanistul de Cumetrie știe ce scrie pe autorizația construcției din fotografie? Sau a semnat ca “primarul Boc” pentru un amic imobiliar?
 • Acum 2 days In vizor
  Emil Boc, invitație specială de participare la KHETANE din partea cetățenilor Clujului
 • Acum 2 days In vizor
  AM TRĂIT S-O VEDEM ŞI PE ASTA: Viktor Orban, citat de CNCD după discursul de la Băile Tușnad
 • Acum 2 days In vizor
  Inspectorul Şef al ISJ Cluj şi-a dat un comunicat prin ISJ Cluj care să-i justifice plimbărica pe bani publici în Tenerife: “E responsabilă cu evaluarea activităților derivate din această Mobilitate Erasmus+”
 • Acum 2 days Jos palaria
  Înepe Khetane #Comunități_Împreună! Clujenii sunt aşteptaţi, cu mare drag, la festival!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE