Rautacisme

Dragos Gradinariu, seful sindicatului DGASPC, se comporta ca un director de institutie dupa plecarea lui Tamas de la sefie. Ii ameninta pe angajati, folosindu-se de numele nevestei, procuror Romana Raducanu, de la Parchetul Tribunalului Cluj

Nenea asta e si tupeist maxim, ne da telefoane la ziar saptamanile trecute sa ne zica, pe voce stinsa, cat e el de supi ca am scris despre angajatii DGASPC neprotejai de pericolul Covid 19, acum apare alta dandana: mai multi angajati ai DGASPC Cluj ne-au sunat sa ne relateze ca Dragos Gradinariu, seful sindicatului DGASPC Cluj, a preluat de facto, nu se stie in numele cui si in baza carui concurs, conducerea institutiei, dand ordine si amenintand angajati.

Outele domnului Gradinariu sunt umflate nu de la faptul ca e el ceva scula profesionala, ci de la chestia ca nevasta-sa e oaresce procuror la Tribunalul Cluj. 

Stimati functionari, nu presa va rezolva conflictele cu genul asta de oameni. Faceti-i plangere penala la Gradinariu si sa vedeti ce frumos se rezolva lucrurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *