Din oras

Dragos Damian s-a retras din Asociatia Cluj-Napoca 2021, dar nu pleaca de la Terapia

Directorul general al producatorului de medicamente Terapia Ranbaxy, Dragos Damian, s-a retras din Asociatia “Cluj-Napoca 2021 – Capitala Culturala Europeana”. Damian a declarat, pentru Ziar de Cluj, ca va sustine proiectul in continuare din punct de vedere financiar. Aceasta a infirmat si zvonurile potrivit carora s-ar muta la Bucuresti si ar renunta la Terapia.

Dragos Damian a fost inlocuit, ieri, cu Sorin Dan, in Asociatia “Cluj-Napoca 2021 – Capitala Culturala Europeana”. CEO-ul Terapia a explicat, pentru Ziar de Cluj ca nu are timp sa se ocupe de acest proiect.

“Este pur si simplu o problema de timp. Voi sustine in continuare din umbra, sa zic asa, proiectul”, a declarat Damian.

Directorul general de la Terapia a lasat sa se inteleaga ca va sustine asociatia in continuare, din punct de vedere financiar. Cat priveste informatiile potrivit carora acesta s-ar muta la Bucuresti, Damian a declarat ca nu pleaca din conducerea companiei.

Terapia Ranbaxy este unul dintre partenerii strategici ai Asociatiei “C luj-Napoca 2021- Capitala Culturala Europeana, alaturi de Ursus. Anul trecut, cele doua companii au finantat asociatia in proportie de 90% din buget.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *