Sport

Dragan Petricevic, dezamăgit de fanii lui „U” Cluj: „Sala trebuia să fie plină. La cumpărat odorizante suntem pe primul loc”

Echipa de baschet feminin a Universităţii Cluj a reeditat, în faţa a maxim 200 de spectatori, meciul cu Vicenza, din urmă cu 30 de ani.

Organizat în primul rând pentru a-i readuce pe suporteri la sală, acolo unde au fost premiate şi baschetbalistele care au făcut cinste Universităţii în 1986, meciul de joi seara s-a jucat într-un anonimat aproape total. Cel mai supărat de acest lucru a fost antrenorul clujencelor, Dragan Petricevic, cunoscut pentru dragostea specială pe care o poartă fanilor Universităţii.

“Lumea a fost mai preocupată să discute despre mesajele trimise de la o companie de telefonie mobilă. Sala trebuia să fie plină până la refuz, iar apoi toată lumea să meargă la Polivalentă şi să-i încurajeze pe băieţii de la baschet. Pentru mine, însă, nu e o mare surpriză. La cumpărat odorizante cu sigla «U» şi abţibilduri pe care să le punem undeva lângă numărul din spate al maşinii suntem pe primul loc. Acest turneu a fost organizat pentru ca noi să ne verificăm potenţialul, dar acest meci nu a fost organizat pentru că cineva de la noi avea nevoie de aşa ceva. Era vorba de un respect faţă de Cluj. Eu sunt foarte dezamăgit, dar mesajul meu nu va atinge pe nimeni, cum nu va atinge pe nimeni nici faptul că preşedintele echipei din Vicenza, care abia se deplasează, nu poate să vorbească, a venit cu şoferul personal din Italia numai din respect pentru «U» Cluj. Să nu ne mai plângem că nu ne respectăm, dacă alţii ne respectă mai mult pe noi decât noi”, a spus Petricevic la finalul victoriei cu Vicenza, potrivit CJSport.ro.

De altfel, şi directorul executiv al echipei, Liviu Alexa, a precizat înaintea meciului că atât el, cât şi antrenorul Universităţii se simt ruşinaţi de locurile goale din tribunele sălii clujene, oficialul lui “U” arătându-se foarte supărat şi după joc. “Trebuia să fiţi acolo pentru Doamnele care au câştigat acum 30 de ani şi care erau azi pe parchet şi care trebuiau să fie aplaudate de toată suflarea”, a postat acesta pe contul său de Facebook.

Reprezentanţii echipei clujene de baschet au mers, mai apoi, la Sala Polivalentă, acolo unde au văzut cum 2.000 de oameni au venit să urmărească meciul dintre U-Banca Transilvania şi BC Mureş, de 10 ori mai mulţi decât au fost în Sala “Horia Demian”.

“Priveşte-ţi puţin în suflet…nu te întrebi ce oare s-a-ntâmplat? Nu ţi-e dor de “U”? De Sală? Sau de un meci de rugby-n parc?”

“Pe stadioane scaunele-s prăfuite, sălile-s pline doar când sunt trofee pe masă… Urbe adormită, ai pierdut esența lui “U”?! Trezește-te și arată că încă-ți pasă”

Mesajele galeriei lui “U” Cluj amplasate la Sala “Horia Demian” şi Sala Polivalentă în această săptămână

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *