Editorial

Dragă Orlando

Bine ai venit în Cluj-Napoca, oraşul în care PSD n-a câştigat niciodată nimic!

Şi asta nu pentru că nu ar fi potenţial de stânga în acest oraş, ci pentru că PSD a fost încontinuu condus la Cluj, ba de baroni, precum Ioan Rus, ba de inepţi şi leneşi, precum Horia Nasra.

Ştim că azi, la ora 14.00, o să te vezi cu staff-ul de partid, sau ce-o mai fi rămas din el, şi cu „conducerea” compusă din nişte papagali care reuşesc performanţa să fie mai necunoscuţi decât cerşetorii Clujului.

Printre ei o să vezi un băiat blonduţ cu faţă de ţărănuş şi bojoci roşii. Îl cheamă Remusică. A fost sluga lui Ioan Rus ani de zile. A condus ani de zile PSD Cluj, dar mereu spre faliment. Şi, pentru aceste nerealizări, ocupă, prin şmen, funcţia de şef de CA la Transgaz. Printre cei prezenţi e posibil să existe şi circa 5 consilieri locali de la PSD, nişte foci politice care au votat mai mult pentru proiectele lui Boc, care n-au făcut, niciodată, opoziţie în Consiliul Local, toţi nişte impotenţi politici.

Ăştia de la PSD Cluj, dragă Orlando, sunt atât de nevolnici că, efectiv, dacă nu ar primi indemnizaţia de consilieri locali, sau dacă partidul nu le-ar găsi sinecuri politice pe la Prefectură, vezi cazul Croitoru, ăştia ar muri de foame, dragă Orlando. Şi, crede-mă, nu te minţim cu nimic. Bunăoară Nasra, actualul şef al filialei, a luat primul salariu serios de la Parlament. Până la treizeci şi ceva de ani nu a avut carte de muncă şi un job concret.

Dragă Orlando, rezultatele de la Cluj, pe 26 mai, vor fi dezastruoase pentru PSD. Asta pentru că Nasra nu a muncit nimic. Asta pentru că PSD Cluj este praf şi pulbere. Şi asta pentru că deputaţii şi primarii PSD pur şi simplu şi-au bătut joc de guvernare, de forţa pe care tu şi Dragnea şi Guvernul aţi fi putut să le-o daţi, alegând să stea mai mult pe la şpriţuri şi să facă planuri unii peste alţii despre cine ar trebui să preia filiala. În acest oraş, dragă Orlando, până şi Goţiu cu al său USR va obţine cifre mai mari ca PSD-ul pe 26 mai.

O să-ţi zică, dragă Orlando, că e greu. Că e fief tradiţional al dreptei, că Alexa e un nenorocit care-i critică mereu… În realitate, tu ştii adevărul: la Cluj, PSD trebuie să dea cu napalm peste toată filiala. Atâta tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *