Politica

”Dottore” Lucian Bode înaintează numele lui ”Dottore” Nicolae Ciucă pentru candidatura PNL la prezidențiale: ”Ne propunem un candidat cu șanse să câștige. Președintele PNL este opțiune”

Ce poate fi mai frumos decât un plagiator, un hoț de CV, care să îl propună pe un alt plagiator, hoț de CV, candidatul la prezidențialele din 2024 al unui partid aflat în picaj serios de imagine? Păi însăși imaginea acestui partid fumegând în lada de gunoi a Istorie alături de așa-zisul PNȚ-cd.

PNL, acest partid de impostori – nu că ar fi ceilalți mai breji, dar măcar nu vând spirt Mona susținând că e șampanie cu caviar, așa cum au făcut-o cu românii timp de peste trei decenii, mimează ”dreapta” numai cu politicieni care în viața lor nu au muncit nimic. De la ”Puturiciu” și ”Tăriceanu” veniți în 1990 în vizită la redacția săptămânalului ”NU”, doi înfometați cu alură de virgule, la toată revărsarea asta de cefe, batistuțe și curve (indiferent de sex), de indivizi certați cu logica, gramatica, bunul simț, empatia, toți cu mâinile vârâte adânc în bugetele statului. Urmași de ”tătici” și securiști, lumea ”bună” a anilor 90 care au distrus iremediabil fibra morală a României, au amăgit că ar fi diferiți de-ai lui Iliescu, dar erau doar altă aripă a securității degizată în opoziție. Și cel mai bine s-a văzut la tentativa de lovitură de stat din vara anului 2012, care nu a fost judecată ca atare, să-l vedem și noi la pârnaie pe Crizel al Căcărăului, nu irosind banii soției la păcănele sau coafor. Se vede bine și acum când vin cu cele mai aberante propuneri de legi restrictive la adresa libertății de expresie, sau care dau posibilitatea statului de a se infiltra până în patul cetățeanului, transformându-i pe toți românii în delatori.Toate mizeriile fiind mimate de îngrijorarea siguranței naționale… Bă, scârbe cu săgeată, siguranța cetățeanului multiplicată dă siguranța statului, nu invers!

Miercuri seară, în direct la emisiunea Tema Zilei de la TVR Info, a ieșit să se bage în seamă ”Dottore” Lucian Bode, ministru de Interne și secretar general al PNL (deși colegii săi ne-au promis că i se va cere să se care mai către spate până își rezolvă acuzațiile), să ne informeze că partidul său îşi doreşte să aibă un candidat bun la alegerile prezidenţiale astfel încât să poată da preşedintele României pentru următorii cinci ani. Plagiatorul l-a nominalizat pe celălalt plagiator: Nicolae Ciucă, actualul premier și președinte al PNL. Credeam că de la ”Dottore” Victor Viorel Ponta am scăpat de nenorocirea ca niște plagiatori să se creadă atât de sus peste Lege, încât, fără nicio riușine să apară în fața națiunii cu astfel de cuvinte vomitate pe gură:

”Ne propunem ca anul viitor să avem un candidat care să dea preşedintele României pentru următorii 5 ani. Un candidat cu şanse să câștige Presedinţia României. Astăzi preşedintele PNL este opţiune pentru a candida la funcţia de preşedinte al României”.

”PNL îşi propune să guverneze bine România şi în acest an şi anul viitor, să obţinem un scor bun la alegerile de anul viitor, astfel încât să guvernăm România şi după 2024”.

Ce-or fi guvernat bine până acum, ar trebui să se întrebe impostorul politic, nu să promită că vor guverna la fel și la anul.

Bode a dat asigurări că rocada guvernamentală va avea loc la timp și respectând protocolul dintre partide: „Sunt convins că vom reuși să realizăm această rocadă guvernamentală pentru prima dată în cei 32 de ani de democrație, fără prea multe discuții. Se discută prea multe despre această rocadă, când ea trebuie făcută întocmai și la timp. Întocmai – cum scrie Protocolul. Și la timp – până la 1 iunie.”

 

SURSA: TVR Info