In vizorRautacisme

Doru Stoica dă cu SEC la bugetele Clujului

În iarna anului trecut, fostul consilier local Doru Stoica (care se lupta ca penelist cu ”hidra” pedelistă, pe vremea neînfrățirii dintre PNL și PDL), își adjudeca reabilitarea termică a Colegiului Tehnic Ana Aslan, proiect evaluat la 5 milioane de euro. În mai, anul curent, Compania de construcții Skyline Engineering Cluj (SEC) își adjudeca contractul de modernizare a stației de transport public din Piața Gării.

CITEȘTE: Ieri îşi dădeau în cap, azi îşi declară dragoste eternă. Cum îl criticau actualii colegi de partid pe Emil Boc

Acum, generos, Consiliul județean îi ”adjudecă” încă un contract lui Doru Stoica, în valoare de 7.403.861 lei (fără TVA), pentru execuție lucrări de modernizare a infrastructurii de fluide medicale, electrice, de ventilare și tratarea aerului la Spitalul de Pneumofiziologie ”Leon Daniello”. Nu singur, ci în parteneriat cu Cubicon Invest din Baia Mare.

SEC este o firmă specializată în lucrări de instalații. Acum ”știe” să lucreze și cu ”fluide medicale”. Îi avea ca asociați (în 2020) pe Doru Stoica (75%), Cornel Savu (13%) și Cosmin Borz (12%).

Este interesant cum de Doru Stoica a ajuns specialist în accesarea de fonduri de la bugetele locale de când nu mai este politician și fostul coleg de ”grup al consilierilor liberali”, Dan Tarcea, este viceprimar. Îl găsim livrând coșuri de gunoi ”inteligente”, proiectând blocuri.

”Dasinginericește” imboliar cu Das Engineering. El s-a retras, dar a rămas la cârmă președinta Femeilor liberale din Cluj-Napoca, Alexandra Stoica. Ce frumoasă coincidență de nume și ce frumos se hărnicesc cei din Comisia de Urbanism de Cumetrie di Primăria Cluj-Napoca să-I faciliteze investițiile!.

CITEȘTE: Lipitorii de afișe și cărătorii de geantă ai lui Emil Boc profită imobiliar de revitalizarea Parcului Feroviarilor

CITEȘTE: URBANISM DE CUMETRIE ÎN ”FUNĂRIA” LUI EMIL BOC: Blocul de 6 etaje, proiectat între case, al liderului femeilor liberale din Cluj-Napoca, aprobat fără obiecții în Comisia de Urbanism

Nu e fain la ”Cliuuj”?

E fain, ca ”acasă”, în famiglia liberală, cu afaceri în famiglie.

Și când ne amintim ce opoziție furtunoasă făcea acest băiat la Boc și Tișe, pe vremea când PNL nu fusese parazitat de PDL, mai că ne dau lacrimile.

CITEȘTE: După ce a acuzat municipalitatea că voia să facă o licitație „cu dedicație”, firma fostului consilier local al PNL, Doru Stoica, a câștigat… licitația pentru coșuri de gunoi inteligente

CITEȘTE: Emil ”OSĂ” Boc și-a sos ”Ecoul” și ”Inutilul” pe stradă să se tragă-n chip cu niște puble de gunoi inteligente. Cel mai inteligent lucru la aceste pubele este afacerea de cumetrie prin care au fost achiziționate de la ex-penelistul Doru Stoica

CITEȘTE: Pubele mai inteligente decât cei care le gestionează