Editorial

Domnule Radu Moisin, ori suntem avocati, ori nu mai suntem consilieri locali. DEMISIA!

Scris de 758

Aflam dintr-un comunicat PR-istic ca Radu Moisin a fost “recrutat” de o mare casa de avocatura din Cluj-Napoca. Felicitari respectivei case de avocatura, atata doar ca, in locul domnului Moisin, m-as fi simtit o marfa de la Cora vazand titlul comunicatului, in care se specifica clar ca a fost recrutat pentru “calitatea de a fi fost primar interimar al Clujului”.

Intr-un articol simpatcut si platit intr-un ziar local, tanara achizitie ne este prezentata pe larg asa cum se cade unui advertorial de imagine ca la carte. Noi publicasem anterior vestea in exclusivitate si facusem cateva aprecieri despre aceasta achizitie, la care marii PR-isti bucuresteni si-au dat seama ca au zbarcit-o si au revenit, astazi, cu un nou articol despre Moisin, plantat in acelasi ziar local.

Practic, Radu Moisin a tinut sa faca “niste precizari” despre statutul lui din acest moment, avocat al unei case ce reprezinta clienti – si nu putini – ce se razboiesc cu primaria si consilier local al corpului executiv al orasului.

Zice domnul Radu Moisin ca, daca va constata incompatibilitati intre meseria de avocat la casa de avocatura ce are litigii cu primaria si statutul de consilier, numai si numai atunci va alege in favoarea profesiei, asa cum declara singur astazi.
Domnule Moisin, nu va suparati, dar de ce sa asteptam noi, prostimea, sa analizati care sunt incompatibilitatile dumneavoastra vizavi de casa de avocatura? De ce sa nu va dati dumneavoastra demisia frumusel si sa va razboiti in deplina legitimitate cu primaria? Domnule Moisin, cetatenii nu v-au ales ca sa faceti analize de incompatibilitate sau sa va abtineti de la vot. Haideti, cu curaj, degajat, sa vina altul care-si asuma in curatie votul, si nu mascat de declaratii.

Si asa v-ati laudat in oras ca o sa demisionati inca de acum cateva luni. Stim ca sunteti un bun actor, de vodevil politic, dar cu noi nu merge sa faceti cum ati facut in 2012, mintind cu cateva zile inainte de alegerile locale ca Ikea o sa vina la Cluj. Iesiti in viata reala, domnule Moisin, sau stati in cuscubeta consiliului local, dar atunci sa va vedem la treaba. Sa ne raspundeti ce e cu haosul de pe Horea, cum vi se pare faptul ca clujenii trebuie sa plateasca o factura substantial marita la gunoi, de cand nu ati mai fost in vizita prin cartiere? Dati-va demisia de urgenta, asta ca nu cumva sa credem, daca tot ati declarat ca va place sa analizati indelung, ca va place si sa premeditati indelung. Altminteri, o sa credem ca ati premeditat abtinerea de la votul pentru noul PUG, sperand sa va vindeti intr-o zi serviciile unei firme de avocatura care, culmea!, ar putea avea clienti foarte suparati pe inadvertentele din acest PUG.

In ultimii trei ani, oricum nu ati facut mare branza in consiliul local: nici macar nu ati fost in stare sa va aparati primarul sau sa-l ajutati in munca lui. Primarul care v-a facut pe toti oameni si pe care l-ati lasat acum sa incaseze toate loviturile generate de incompetenta celor pe care el insusi i-a facut oameni. Mai vreti sa stati o tura? Sperati la un post de senator sau deputat? Foarte bine. Reveniti peste un an. Nu mai vrem politruci in consiliul local.ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours In vizor
  Însuși El, Excelența Sa, Emil Boc, în Marea Înțelepciunea Sa s-a gândit că e frumos să se apuce de modernizări și să pună la pământ statuia lui Iuliu Maniu, fix cu câteva zile înainte de comemorarea a 70 de ani de la moartea sa în închisoarea de la Sighet
 • Acum 5 hours PORTRET
  DACĂ ȘI NEA’ CEAȘCĂ TĂIA ACCESUL GRATUIT LA ÎNVĂȚĂMÂNT (care e înscris și acum în Constituție), mai ajungea Dîncu din Runcu Salvei să se joace de-a politicianul? Vicepreședintele PSD susține privatizarea învățământului preuniversitar
 • Acum 5 hours Din oras
  Cu lucrările nerecepționate, dar trecut ca reușită a măreței administrații ”Bociene”, Parcul Tineretului – Pădurea Clujenilor, intră în renovare
 • Acum 11 hours Din oras
  Viral pe Tik Tok: O cămilă paște-n Cluj
 • Acum 11 hours Din oras
  URMEAZĂ STAȚIA OSĂ METROUL, PRELUNGIREA LICITAȚIEI cu încă o lună
 • Acum 12 hours In vizor
  NOROI ARENA. Jucătorii Rapidului: ”Un teren jalnic. Aveam noroi până la genunchi”. ”U” Cluj, o remiză jalnică
 • Acum 13 hours FOTOGRAFILA
  ”Strâmtoratul” buget al Clujului își permite aruncarea banilor pe apa Someșului navigabil
 • Acum 1 day Editorial
  Prostoii visează la anticipate. Din 1991 aud cuvântul acesta, dar n-am participat decât la ”anticipăpate”. Care ar fi șansele?
 • Acum 1 day Din oras
  BRAVO, EMIL BOC, PARTIDUL COMUNIST ROMÂN ÎȚI MULȚUMEȘTE: Statuia lui Maniu, dată jos cu excavatorul. Finanţatorul statuii, academicianul Emil Borzo: ”Sunt şocat”
 • Acum 1 day Straineze
  SLUGA MOSKOVEI, Viktor Orban, preia retorica Rusiei: ”Dacă trimiți arme Ucrainei, (…) indiferent ce spui, ești în război”
 • Acum 1 day General
  10 ani cu Ziar de Cluj
 • Acum 1 day Politica
  Ciolacu anunță politica fiscală a PSD: Companiile mari să plătească la fel ca și micile companii un impozit de cel puțin 1% din cifra de afaceri. Impozitul pe dividende e prea mic față de Germania
 • Acum 1 day Din oras
  “Încă o mizerie marca prof. Ștefan Florian” – un neurochirurg din generatia noua il face praf pe “vedeta” Spitalului Transilvania, detinuta de Abu Arif Khaled. Florian, ratatul moral al medicinei clujene
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE