Anchete

Domnule comandant Rus, de ce mai e in politie papariciul interlop Lucian Brehar de la Rutiera, consultantul interlopilor?

De bucurie ca avem un comandant nou si drept la IPJ Cluj, m-am gandit sa il rog sa rezolve dumnealui si cateva din rahaturile lasate sub pres de fostii comandanti, despre care unii spun ca erau blat cu interlopii.

Daca in articolul anterior, spuneam ca legatura traficantului Cirje cu Rutiera era facuta prin Lucian Brehar, a venit momentul sa ma „insamn” cu cunostintele mele de investigatii si sa fac un mic istoric al acestui nenorocit care inca poarta uniforma de politist.

In 2017, Brehar era condamnat si el, alaturi de interlopul Bogdan Negrei zis si Cretu, pentru ca a incercat a încercat să muşamalizeze accidentul interlopului. 2017, da, domnule comandant?

Sa citim.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a sesizat Parchetul de pe lângă Curtea de Apel C. că învinuitul Lupuţ I. L., subinspector de poliţie în cadrul I.P.J. C. – Serviciul Poliţiei Rutiere Cluj, l-a ajutat pe inculpatul Bogdan Negrei să se sustragă de la răspunderea penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, deoarece a întocmit procesul-verbal din data de 5 martie 2009, cu privire la accidentul rutier din aceeaşi dată, soldat cu vătămarea corporală a părţii vătămate Vârlan Florinel-Constantin, în care a consemnat că autorul accidentului este învinuitul Negrea A., deşi cunoştea că în realitate autorul este inculpatul Bogdan Negrei.

După înregistrarea cauzei la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel C. şi efectuarea unor cercetări suplimentare s-a constatat că învinuitul Lupuţ I. L. a luat la cunoştinţă despre împrejurările producerii evenimentului rutier ca urmare a celor relatate de inculpatul Negrei şi învinuitul Negrea A. Învinuitul Negrea A. a declarat că el este autorul accidentului, ca urmare a presiunilor exercitate asupra sa de inculpatul Bogdan Negrei şi de numitul Lucian Brehar, agent de poliţie în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Cluj.

În fapt, Lucian Brehar l-a convins pe Negrea A. să susţină că el a condus autoturismul implicat în accident şi chiar i-a dictat conţinutul declaraţiilor din faza incipientă a cercetărilor. Atitudinea şi autoritatea lui Brehar conferite de calitatea de agent de poliţie judiciară în cadrul compartimentului însărcinat tocmai cu instrumentarea cauzei respective, au fost de natură să-l determine pe învinuitul Negrea A. să declare că el este autorul accidentului rutier, ceea ce a avut drept consecinţă îngreunarea semnificativă a urmăririi penale în cauză.

În aceste condiţii, au fost extinse cercetările şi a fost începută urmărirea penală şi împotriva învinuitului Brehar, pentru săvârşirea infracţiunii de favorizarea infractorului.

De ce mai este in Politie coruptul Brehar, domnule comandant?

Indraznesc sa va mai deranjez un pic. Stiati ca domnul politist Brehar, angajat al MAI, in vederea apararii LEGII, se antureaza intim cu interlopi precum Mita Moldovan, zis si Calu, putin interlop si traficant de droguri?

Aaaaa, nu stiati? Pai, va spun eu. La vedere! Dar la acea vreme marelui sef de politie Mircea Rus nu ii pasa de interlopi (sau ii pasa?) si se plimba pe la Brooklyn!

La ziua de nastere a sotioarei bombardiere July Brehar, nevasta politistului Lucian Brehar, a participat si dragu’ de Calu’! Ce mumoooos! Mie imi dau lacrimile, oare celor de la Protectie Interna nu?

Oare nu il puteti angaja pe Calu’ la IPJ Cluj, domnule comandant? Ca uitati ce bine se integreaza cu Brehar, sa moara calu’! Ii canta nevesticii lu’ Brehar cu drag, iar Iulica moare de placere!

Dar stati! Mai am ceva la promotie, de data asta pentru DGA Cluj, sa nu ii las si pe dumnealor fara mentiune!

Aseara a fost chef de chef, aia de se balangane e nevasta lui Brehar, Julica, care lucreaza la Oncologie in Cluj, unde mai duce si niste… Dar toate la timpul lor.

La cheful de aseara, tinut la Turda in casa unui om de afaceri, DEALER DE „SARE”, s-a tinut un chef monstruos al acestui om de afaceri si a lui Todea, padurarul din Maguri Racatau, ala care ii dadea interlopului Diavolu’ (Alin Trif) brazi de Craciun sa ii vanda, daaaaa, Diavolu’, ala de are un copil nanasit de Mircea Rus, daaaa, fostul sef al IPJ Cluj.

Acuma, v-am zis, unul dintre sarbatoriti este hapt al mai mare furnizor de „sare” adica drogul 3 CMC de pe zona Cluj, drog pe care il ia de la Bistrita de la unul „Economistul”. Iar Brehar e mare amic cu el.

Bun, si atunci va zic, domnule comandant al IPJ Cluj: ma credeti pe cuvant ca un baiat din BCCO Cluj are o filmare cu Brehar si calu’ tragand pe nas? Dar de ce sa o duca la colegii din IPJ Cluj sau la DIICOT, daca toata lumea stie, inclusiv Cirje a spus-o in rechizitoriu la interceptari, ca traficantii au „blat” in interiorul Politiei?

Dar daca v-as spune ca printre cei mai mari traficanti de sare din judetul Cluj sunt un afacerist turdean si un politai clujean, m-ati crede?

In curand, numele lor, si filmarea de la cheeef!

PS: Ce fain s-a mai distrat Adrian, politaiul local bontidenesc ce are nevasta proprietara la franciza OMV Marasti! Ma, baieti, maaaaaa!

PS2: Vreau videouri si poze cu toti drogangiii din oras, cu toti politaii locali corupti de sub Bontidean! Dati tot la 0720 00 88 88! Nu va dau in gat, nu mi-am sifonat sursele niciodata!