Anchete

Cine era „pila” lui Cirje din Rutiera? Politaiul care a stat cu un drogangiu notoriu in chirie acum multi ani!

Citind rechizitoriul lui Cirje, criminalul traficant de droguri aflat acum putin la parnaie, numa’ cinci ani, dar mai vin, mi-am dat seama ca DIICOT Cluj nu stie cine e politistul de la Rutiera care era „blat” cu drogangiul, ala la care Cirje marca 1000 de euro pentru fiecare „intamplare” cand era prins la volan distrus sau fara acte sau cu viteza.

Schiopul Cirje se lauda unui paparici cu relatia sa in Politia Rutiera si zice:

In dosarul uciderii de catre Cirje a studentei Gabriela Ripan, unul dintre cei ce si-a bagat coada in continuu pentru tergiversari este politistul Lucian Brehar de la Politia Rutiera. Despre Brehaaar, noi avem multeeee. Inca nu le zicem pe toate, ii asteptam si pe cei de la DGA sau DIICOT sau SIPI sa faca un pas.

Cert este ca Brehar, si ne asumam maxim asta, are un indeluung istoric cu interlopi. Par egzamplu, domnule Mihai Rus, comandant al IPJ Cluj, stiati ca Brehar a stat in chirie acum peste 10 ani cu interlopul Dafinel Inoan, un drogat sifonar interlop care a murit acum opt ani intr-un accident de motocicleta?

Domnule Rus, Breharica fara frica este cel care are in agenda multi interlopi, unii mai tari, altii mai drogangii. Si pe care ii ajuta. Daca Breharica indrazneste sa caraie ceva catre noi, hmmm, mai avem. Dar poate ii rugati dvs pe cei de la SIPI, domnule comandant Rus, sa va zica de ce Breharica are cunostinte mai vaste despre „sare” decat insisi ofiterii BCCO. Hahaha!

Este fascinant, domnule comandant, cum papariciul asta de Brehar

DIICOT Cluj, aveti legatura!

PS: Catre departamentul Rutiera al IPJ Cluj. Bibibiiiip, vedeti ca politistul suspendat de era colegul vostru, ala de a supt-o doar pe niste cacatisuri cu ceva firme, e doar icebergul coruptiei voastre. Exista un CAIET, facut de unul dintre voi, cu numele voastre, spagile si actiunile voastre, care a ajuns intr-un anume loc. Siiii… sunteti cam toti pe acolo. Acuma, as putea sa va zic cine a facut caietul, care coleg v-a dat in gat. Dar nu voi face asta, fiindca nu imi tradez sursele, in plus, voi primi si eu cate o pagina de citit cand mi-e pofta.

PS2: Toti cei care aveti informatii REALE sau videouri sau audiouri despre politaii clujeni care au facut sau fac blat cu traficantii de droguri, scrieti la 0720 00 88 88. Confidentialitatea e mereu asigurata, nu m-am cacat la macaz in 25 de ani de presa, nu o sa o fac acum. O seara linistitaaaaa!