Justitie

Doi clujeni, săltați de DIICOT și BCCO pentru aproape 300 de grame de cannabis. Vezi cine sunt traficanții percheziționați

UPDATE:

„În urma a patru percheziții domiciliare desfășurate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Cluj, au fost reținute două persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc.

La data de 26 mai a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca și procurorii D.I.I.C.O.T.- S.T. Cluj au pus în executare patru mandate de percheziție, în municipiul Cluj-Napoca, la locuințele unor persoane bănuite de deţinerea pentru consum propriu și comercializarea de droguri de risc și de mare risc. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate droguri de risc (aproximativ 290 de grame de cannabis), grindere, cântare electronice și alte bunuri care ar avea legătură cu activitatea infracțională. 

Au fost puse în executare două mandate de aducere, iar, în baza probatoriului administrat, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore față de doi tineri, de 21, respectiv 27 de ani. În cadrul activităților derulate, suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. De asemenea, activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Cluj și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca”, se arată în comunicatul celor de la IPJ Cluj. 

 

Doi tineri din Cluj au fost reținuți aseară în urma unor percheziții ale celor de la DIICOT Cluj și BCCO. Potrivit surselor, anchetatorii au descoerit în casele acestora câteva sute de grame de cannabis, grindere, cântare electronice și alte bunuri care ar avea legătură cu activitatea infracțională.

„Marfa găsită la percheziții era depozitată în genți de piele și borcane de sticlă. Cei doi traficanți erau anchetați de ceva vreme, fiind descoperiți pentru comercializare cu substanțe psihoactive și droguri de risc. Ambii locuiau în Cluj-Napoca și nu au antecedente penale pe această linie de infracțiuni”, arată sursele. 

 Potrivit informațiilor obținute din cadrul anchetei, cei doi traficanți de droguri sunt Dan Paul Vlad și Pop Cătălin Florin. Aceștia vor fi prezentați Tribunalului Cluj în cursul zilei de azi cu propunerea de arest preventiv. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *