Jos palaria

Doctorița pediatră Andreea Răchișan NU este o văduva neagră a bărbaților căsătoriți, NU distruge căsnicii, NU este o lepră profesională! Ea este icoană pediatriei clujene care își bate joc de un copil cu handicap dându-l afară din spital la 3 noaptea!

Scris de 11589

Într-un Cluj plin de ipocriți, de perverși sexuali și de manglitori, de drogați cu gulere albe și amatori de BDSM, e de mirare să mai afli că există și raze de speranță morală, așa cum e doctorița pediatră Andreea Răchișan, care trudește pe bani buni, dar meritați, la Pediatrie 2.

Recent, adică anul trecut, talentatul medic clujean a obținut o calificare de excepție: este ditamai coordonatorul de doctorate pe zona de pediatrie al tuturor medicilor clujeni care se vor încumeta spre acest dificil demers, Rachisan fiind considerată o demnă urmașă a doctorului Nicolae Miu.

De aceea, am fost neplăcut surprins în calitatea mea de jurnalist cunoscut, cu experiență de 24 de ani în branșă, să văd că în Sâmbăta Mare, considerată Ziua Tăcerii dinaintea Învierii, domnișoara doctor Răchișan, căci e domnișoară, chiar dacă de curând a împlinit 39 de ani, e domnișoară pentru că e divorțată, mă sună nepotrivit de devreme.

 

Nu mai doream să vorbesc cu dumneaei, deoarece în trecutul recent fusese cel puțin nesimțită cu mine. Să vă explic: mai țineți minte că acum câteva luni am publicat o mega dezvăluire despre o doamnă doctor dermatoloagă care s-a combinat cu un avocățel gigolo? Ei bine, doamna Răchișan fusese sursa dezvăluirii către mine, cu promisiunea făcută mie (fiindcă altfel sursele nu se dezvăluie) că va veni și în instanță ca martor ca să susțină informațiile, dacă dermatoloaga și avocățelul ar fi urmat să mă dea în judecată. Ceea ce s-a și întâmplat, dar nu s-a mai întâmplat să își țină promisiunea: când am interpelat-o pentru o adresa unde să îi parvină citația, doamna Răchișan s-a tras pe coccis, deși era direct implicată în scandal, căci fusese ipotenuza triunghiului amoros ce îl mai cuprindea pe avocațelul gigolo și pe dermatoloagă.

În fapt, ea mi-a relatat cum s-a dus peste dermatoloagă acasă ca să “lămurească” situația, căci îl iubea ȘI ea pe avocățel.

De aia nu am vrut să vorbesc cu doamna Răchișan în Sâmbăta Mare, căci mă pregăteam să mă bucur de familie în spiritul acestei sărbători prețioase.

Nu aveam de gând să scriu nimic despre doamna Răchișan, nici să vorbesc cu dumneaei, voiam doar să mă bucur de familie.

Nu trec două ore și whatsapp-ul și emailul meu sunt invadate din noi de reputata pediatră Andreea Răchișan care îmi trimite în Sâmbăta Mare, fără să fi existat măcar problema vreunui viitor articol, o notificare scrisă pe genunchi în care îmi atrage atenția că îmi interzice să public materiale despre viață ei privată, că nu am acordul ei, că o fi și o păți. Oameni buni, m-am întrebat sincer: o fi pățit ceva doamna doctor Răchișan, i-o fi tulburat Satana mințile?

Numai Satana te poate îndemna să îl zgândări fără motiv pe unul ca Alexa, cunoscut pentru blândețea și calmul sau, deja proverbiale. Așa că am îndemnat-o puțin mai ferm să mă lase în pace și să meargă la Sfânta Biserică, împreună cu mama ei, Viluța, cu care, la 39 de ani, locuiește în Apahida, căci în Apahida există un preot hăruit care îi putea stâmpăra tulburarea.

Eram deja intrigat, vă spun sincer, fiindcă știam că pediatra Răchișan se “consulta” deseori cu popa din Dumbrava, căruia îi cere alinare atunci când bârfele și intrigile pe care le plăsmuiește, căci amarnic îi mai plac doamnei Rachisan bârfele, îi împovărează lingurica.

Dacă nici părintele din Dumbrava nu a reușit să i-l bage pe Dumnezeu în inimă…

Acum că Duminica Învierii a trecut, tot stau și mă întreb de ce m-a notificat cunoscuta pediatră Andreea Răchișan, pentru articole nescrise? De ce m-a hărțuit toată ziua în Sâmbăta Mare?

Fiindcă eu nu aș fi scris și nici nu voi scrie niciodată că, după divorțul de un soț minunat pe care l-a distrus psihic, până ăla s-a încurcat cu o fată veselă și generoasă, doamna Răchișan și-a tunat și botoxat podoabele femeiești, adică pectoralii, și și-a botoxat buzișoarele. Nu aș fi scris fiindcă nu e treaba mea, e o problema privată, deși i-aș fi spus doamnei doctor că în Biblie ni se spune că trebuie să nu atragem atenția prin felul în care arătăm:

Femeile, de asemenea, vreau să se îmbrace în haine decente, cu modestie şi cumpătare, nu cu împletituri ale părului, nici cu aur sau cu mărgăritare, sau cu haine scumpe, ci cu fapte bune, aşa cum se cuvine unor femei care se declară pioase. (1, Timotei 2:9).

Nu voi scrie niciodată că icoana doctoratelor pediatrice, Lumina universitară care strălucește peste UMF Cluj, am numit-o pe Andreea Răchișan, are aventuri fierbinți cu tăticii pacienților săi și nu numai atât, dar pe care îi și hărțuiește șantajându-i să își strice familiile, îi amenință, iar apoi, când nu primește satisfacție, le sună NEVESTELE să le spună ce bărbat au! Nu voi scrie niciodată așa ceva, căci ține de viața intimă a doamnei doctor Răchișan și nu se cade! Nu voi publica niciodată poze compromițătoare cu trupul doamnei Răchișan și anumite părți din trup, poze pe care ea și le face singură și apoi le trimite loverilor, fiindcă e nedemn și lipsit de onoare, și bătrâna mamă a doctoriței Răchișan, tanti Viluța, nu ar trebui să le vadă.

Dar mă gândesc că Satana îi pune pe oameni să încerce să strice căsnicii, să fure soții altora și Dumnezeu îi bate peste destin nedându-le pântec zămislitor și bucurie de părinte, ci doar desfrânare sexuală și împreunări perverse, așa cum creștinii și iubitorii de Dumnezeu nu trebuie să înfăptuiască.

Și iar mă voi gândi la Biblie. Iar Cartea zice cu dreptate:

Dacă cineva păcătuiește mereu și se pocăiește și se joacă de-a pocăința și de niciun folos nu este pocăința pentru un astfel de om, căci cu greu va dobândi viață” (Herma, Pastorul 1-4)

Dușmănirea aproapelui este din nou o chestiune la care m-aș gândi în locul doamnei Răchișan, cea care merge cu mașina în fața caselor familiilor sau femeilor pe care le detestă. Doamna Răchișan este în această privință răutatea personificată, căci le face colegilor de la Spitalul de Copii din Cluj viața un calvar. Le vorbește urât, de sus, țese intrigi minunate, merge cu pâra.

Iar aici, Răchișanco, intri pe teritoriul meu profesional. Din acest PUNCT de vedere, am voie să scriu tot ce știu și cu dovezi, nu că m-ar fi interesat vreodată notificarea ta de doi bani, ipocrită nenorocită ce ești, lepră profesională ce ești!

Trebuia să scriu acum câtăva vreme despre felul execrabil în care te-ai comportat cu copiii jurnaliștilor Remus Florescu și Mihai Șoica, dar am zis să nu o fac, fiindcă zicea lumea că sunt subiectiv și răutăcios, că îmi apar colegii, deși toți știu că nu mă am bine cu ei.

Trebuia să scriu de multă vreme ce jegos război ai pornit împotriva rezidentei Adriana Bungardi și cum i-ai făcut rezidentei mizerii pârând-o șefei pe disciplină Nefrologie de la Spitalul de Copii, Ina Kacso, căreia, deși nu era treaba ta, i-ai cerut să nu țină cont de stagiul efectuat în Franța de Bungardi pe motiv că nu s-ar echivala și nu e conform, toate astea din dușmănia față de șeful tău, Dan Delean, a cărui iubită este rezidentă (nimic ilegal, Delean este divorțat, deci poate să facă ce vrea). Tu vorbești de neconform, care știi cum ai venit tot din Franța și te-ai implantat în Spital?

Sângele apă nu se face și nici pe Alexa nu îl veți vedea vreodată papagal sau lipsit de coloană.

Dacă tot m-a avizat marea doctoriță Răchișan că nu am voie să scriu despre viață ei privată, deși, atenție, nu scrisesem UN CUVINȚEL în acest sens, păi, hai să îi împlinesc voia și să discutăm despre Răchișanca doar profesional, să vă arăt ce albinism moral sălășluiește în sufletul acestei ipocrite care a uitat că, peste diplome, peste preamăriri universitare, rolul unui medic este să fie OM cu OMUL.

Diana Crișan este o mămică de vârsta Răchișancei, locuiește în Turda și are un băiat de 14 ani ce suferă de un handicap sever din cauza unei erori medicale, un mal praxis al unui medic ginecolog din Turda care, în 2008, i-a administrat gravidei, Cytotec, un medicament interzis.

Pastila i-a provocat un travaliu violent, iar femeia a adus pe lume un băiețel cu handicap. Doctorul și-a pierdut dreptul de a profesa timp de 5 ani, a primit 2 ani de închisoare cu suspendare și trebuie să plătească familiei, împreună cu spitalul, despăgubiri totale de 450.000 de euro.

In 2008 femeia avea 24 de ani și era fericită că urma să aducă pe lume primul copilaș. S-a prezentat în Turda la medicul ginecolog, care i-ar fi spus că pruncul nu este poziționat bine. Doctorul i-a administrat medicamentul, interzis în România și Uniunea Europeană, și i-a cerut să nu spună asta nimănui. A urmat dezastrul.

In ianuarie 2022, Diana Crisan era sa isi piarda iar copilul, tot in urma nesimtirii unui medic: Andreea Rachisan.

“În 22 ianuarie 2022, copilul nu era bine, am fost la UPU, i s-a făcut test PCR și era negativ și mi s-a spus că mă pot duce acasă cu el că e ok și în caz că nu e bine, să mă reîntorc. Luni am văzut că nu face pipi copilul, se deshidrata și m-am reîntors în UPU. Le-am spus atunci că vreau să mă interneze cu el, vorbisem cu medicul lui din Pediatrie 2, că să îi facă perfuzii și orice supraveghere, căci era deshidratat. Ne-am internat în Pedi 2, i-a făcut tratament, perfuzii și copilul era mai bine. În condițiile în care noi eram internați deja de ceva zile pe secție, miercuri dimineață i s-a recoltat iar pentru PCR, eram pe secția tampon, și deși nu avusesem contact cu nimeni… am întrebat de ce nu suntem puși pe secția normală, de ce mai suntem ținuți pe secția tampon. Miercuri seara, târziu, a venit o rezidentă care mi-a zis că trebuie să ne transfere pe Pedi 1 chiar ATUNCI, fiindcă copilul e pozitiv. Ca mama, m-am revoltat, nu avea cum să se îmbolnăvească, nu avusesem contact cu nimeni, nu avea simptome copilul. I-am zis că nu mă duc nicăieri, maxim mă duc acasă. Atunci a venit doctorița Răchișan care mi-a zis că nu am decât să strâng lucrurile și să mă car, deși era aproape 11 noaptea și copilul deja dormea.

Domnule ziarist, îmi venea să urlu de umilință. Că pe ea nu o interesează, că să îi zic eu unde scrie că trebuie să stea copilul. În fine, știți când a venit ambulanța, domnule ziarist? La 2.30 noaptea. Și, la ordinul doamnei Răchișan, a trebuit să plecăm din spital! Ambulantierii au venit sus cu targa, am coborât apoi cu ei cu bagaje și jos ambulantierii mi-au zis, după ce mi-au ascultat povestea: Doamnă, noi vă zicem ceva. Nu știm dacă copilul are sau nu Covid, dar dacă NU are, avem o problemă. Arafat nu ne mai dă bani să dezinfectam ambulanțele după fiecare transport de covidati, azi am cărat o grămadă și ambulanta nu e dezinfectată. Pe răspunderea dumneavoastră ducem copilul! Ce să fi făcut eu la 3 noaptea ?Bineînțeles că am ajuns la Pedi 1, bineinteles că copilul meu s-a infectat cu COVID. Dar nu oricum, domnule Alexa, ci am tras O LUNĂ în spital cu toate simptomele Covid care i-au afectat ficat, pancreas și plămâni, a făcut toate complicațiile (din cauza handicapului, copilul are oricum o greutate mult redusă pentru vârsta lui – nota mea), mi-a declarat Diana Crișan, mama copilului din Turda care a avut din nou de a face cu nimicnicia sistemului medical clujean.

O să ziceți: ba, Alexa, ce treabă are nesimțirea doctoriței Răchișan, lipsa ei de umanitate, cu mal praxisul doctorului ginecolog? Vă spun eu.

După plecarea mamei, alungată de Răchișan fără drept de apel în gură Covidului, ea s-a scăpat pe secție zicând că nu are nicio milă față de mama respectivă, care “i-a făcut atâta rău colegului nostru ginecolog”.

Practic, Răchișanca, Lumina doctoratelor pediatrice, S-A RĂZBUNAT pe un copil cu handicap și pe mama lui pentru că mama, acum mulți ani, și-a căutat și obținut dreptatea în instanță intentand proces medicului janghinos care își bătuse joc de ea și îi distrusese copilul.

Mărturia mamei nu lasă loc de echivoc și dovedește atitudinea inumană și răzbunătoare a medicului Andreea Răchișan.

Dacă la Spitalul de Copii, și așa infectat de scandaluri, o asemenea doctoriță se comportă cu ființele omenești ca și cu niște viermi, înseamnă că avem o problema cât casa, indiferent de viață ei privată, care e și ea muci.

 

 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 34 mins Justitie
  Cică abia se descurcă cu banii, dar a preluat afacerea de milioane de la fostul consilier judeţean Traian Florinel Cuc, judecat pentru evaziune
 • Acum 1 hour Sanatate
  Clujul, din nou, în topul COVID
 • Acum 1 hour Sanatate
  Numărul cazurilor COVID crește alarmant. Anunțul ministrului Sănătății: “Numărul de decese, din fericire, rămâne mic” (…) “Estimăm o creștere a infectărilor”
 • Acum 2 hours Politica
  Noroc cu Daniel Buda că mâncăm porcul “ieftin şi bun”: “Fără subvenții, un kg de carne de porc ar costa 60 de euro”. Şi cât ar fi costat dacă clasa politică nu ar fi distrus întreaga Agricultură, din România?
 • Acum 3 hours Cooltura
  Cea mai recentă premieră a Naționalului clujean: teatru pe tonalități de alarmă antiaeriană cântată la saxofon
 • Acum 4 hours Editorial
  În maximum 30 de zile Rareş Bogdan nu va accepta ceva. Orice, numai să fie într-o zi de marţi. Ca să „scârţi-scarţi”!
 • Acum 5 hours Din oras
  IPOCRIZIILE LUI EMIL BOC: Una fumăm în spaţiul public, alta în scris, oficial. Nu a reuşit să ia Băile Someşeni? Băile Someşeni pot să piară!
 • Acum 7 hours Sport
  U Cluj a fost ciuca bătăilor în stagiul de pregătire din Austria
 • Acum 18 hours General
  Gazeta de Cluj a câștigat procesul intentat de un contabil cercetat pentru evaziune
 • Acum 1 day In vizor
  UN ADEVĂRAT SUCCES AL LUCRĂRILOR DE REȚELE DE ALIMENTARE CU APĂ din Cluj: În 12 localități, oamenii primesc apă cu ”porția”
 • Acum 1 day Rautacisme
  După cum era de așteptat, Parcul de Est ”VA FI”, ”VA AVEA” (cândva, cumva), dar, deocamdată, ARE NEVOIE DE 96 de milioane de euro pentru a fi creat. Încă o poveste peste care bate vântul viitorului
 • Acum 1 day Sport
  ÎN RITMUL ACESTA, NE AȘTEAPTĂ PLAY-OFF-OFF-UL: Universitatea Cluj, la a treia înfrângere în stagiul din Austria. Clujenii n-au marcat niciun gol
 • Acum 2 days In vizor
  Clădirea Filialei BCR Cluj-Napoca este scoasă la vânzare din 2019. Acum Emil Boc zice că o cumpără din motiv de metrou
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE