Editorial

Doamne, cu ce a gresit poporul asta ca sa il asculte pe Raresica, mincinosul pamantului?

de Liviu Alexa/Strict Secret

Aseară, sute de mii de case din România au fost inundate de un miros pestilențial de politician îngrozitor de mincinos, pe numele său Rares Bogdan, care într-o intervenție televizată la Realitatea Plus, unde eu nu i-aș mai da voie să intre niciodată, a avut tupeul să debiteze cele mai puturoase minciuni ale acestui inceput de an.

Jurnalista Anca Alexandrescu l-a ironizat mai mereu, și bravo ei, bine a facut!, doar că Rareș Bogdan a dezvoltat în ultimii ani, pe lângă o talpă de bocanci în loc de obraz, un soi de nesimțire puhavă cu care ne invadează spațiul public și personal turuind propria melodie de camin cultural.

Bă, când îl aud pe papariciul ăsta cum enumeră ca un lingău numele liderilor din PPE, când îl aud cum minte cu nerușinare și crede că minciunile lui mai sunt crezute de români, îmi vine să sparg televizorul. Toți cei aflați în studio erau șocați și îngrețoșați de dumele lui Rărășică, doar că subiectele extraordinare ale Ancăi Alexandrescu nu meritau îndoite de comentarii despre gnomul Rareș Bogdan.

Pe mine m-a înfierbântat până la cote de avarie incredibila minciună debitată de Rareș cum că el și PNL au protestat IN TRECUT împotriva proiectului Roșia Montană.

O minciună mai puturoasă ca un pârț cu stropi sau cu finalizare atunci când îl scapi într-un lift!

Păi, fraților, Rareș Bogdan și ziarul pe care îl deținea atunci împreună cu firma Trend Communication au încasat cisterne de bani de la compania Roșia Montană Gold Corporation, totul culminând cu o excursie ultra luxoasă sponsorizată de RMGC în Noua Zeelandă unde mai mulți ziariști și influenceri chemați de Rareș Bogdan au fost ca să se convingă de “viabilitatea” proiectului.

Eu am decența să recunosc nu numai că am fost pro exploatării proiectului, sigur, în termenii corecți pentru România, deși nu era cazul, dar și cel care a avut publicitate venită prin agenții la acest proiect, așa cum au primit zeci de ziare locale în acea perioadă, distrusă de criza din 2008. Dar nu aș avea în viața mea ordinăreala morală să fac ceea ce face Rareș, să vomit minciuni, cum că am fost contestatar al proiectului, așa cum a făcut el aseară.

Sunt simplu membru al PSD, dar anunt public ca voi demisiona si din aceasta calitate. Nu voi pune votul meu gir pe o lista pe care se afla Rares Bogdan sau Blaga.