Eveniment

DISTRACŢII LA PENITENCIARUL GHERLA: Cuie în cap şi droguri

Scris de 992

Un deținut de la Penitenciarul Gherla și-a bătut un cui în frunte acesta fiind dus la spital unde a primit îngrijiri medicale. Surse judiciare au declarat pentru Cluj24 că deținutul era în evidența cabinetului medical cu afecțiuni psihice.

Acesta a fost prezentat la cabinetul medical al unității, unde și-a extras singur cuiul și a primit îngrijirile medicale necesare.

Deținutului i-a fost întocmit raport de incident, iar despre producerea evenimentului a fost informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate.

Tot în cadrul Penitenciarului Gherla, cu ocazia unui control inopinat efectuat în celule, în salteaua unui deținut s-au descoperit cinci pliculețe confecționate din hârtie, ce conțineau o substanță vegetală de culoare maroniu-verzuie.

De asemenea, în salteaua altui deținut a fost descoperit un pliculeț confecționat din hârtie, ce conținea o substanță cristalizată de culoare albă.

Cu ocazia controlului a mai fost descoperit și un telefon mobil, disimulat în piciorul mesei.

Plicurile au fost ridicate existând suspiciunea că substanțele ar putea fi droguri și a fost sesizată Poliția Municipiului Gherla.

Un al treilea incident a avut loc într-o celulă în care un deținut a spart geamul de la fereastră fără să invoce un motiv anume.

În acest caz a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla.ULTIMA ORĂ

 • Acum 5 hours In vizor
  Însuși El, Excelența Sa, Emil Boc, în Marea Înțelepciunea Sa s-a gândit că e frumos să se apuce de modernizări și să pună la pământ statuia lui Iuliu Maniu, fix cu câteva zile înainte de comemorarea a 70 de ani de la moartea sa în închisoarea de la Sighet
 • Acum 7 hours PORTRET
  DACĂ ȘI NEA’ CEAȘCĂ TĂIA ACCESUL GRATUIT LA ÎNVĂȚĂMÂNT (care e înscris și acum în Constituție), mai ajungea Dîncu din Runcu Salvei să se joace de-a politicianul? Vicepreședintele PSD susține privatizarea învățământului preuniversitar
 • Acum 7 hours Din oras
  Cu lucrările nerecepționate, dar trecut ca reușită a măreței administrații ”Bociene”, Parcul Tineretului – Pădurea Clujenilor, intră în renovare
 • Acum 13 hours Din oras
  Viral pe Tik Tok: O cămilă paște-n Cluj
 • Acum 13 hours Din oras
  URMEAZĂ STAȚIA OSĂ METROUL, PRELUNGIREA LICITAȚIEI cu încă o lună
 • Acum 14 hours In vizor
  NOROI ARENA. Jucătorii Rapidului: ”Un teren jalnic. Aveam noroi până la genunchi”. ”U” Cluj, o remiză jalnică
 • Acum 15 hours FOTOGRAFILA
  ”Strâmtoratul” buget al Clujului își permite aruncarea banilor pe apa Someșului navigabil
 • Acum 1 day Editorial
  Prostoii visează la anticipate. Din 1991 aud cuvântul acesta, dar n-am participat decât la ”anticipăpate”. Care ar fi șansele?
 • Acum 1 day Din oras
  BRAVO, EMIL BOC, PARTIDUL COMUNIST ROMÂN ÎȚI MULȚUMEȘTE: Statuia lui Maniu, dată jos cu excavatorul. Finanţatorul statuii, academicianul Emil Borzo: ”Sunt şocat”
 • Acum 1 day Straineze
  SLUGA MOSKOVEI, Viktor Orban, preia retorica Rusiei: ”Dacă trimiți arme Ucrainei, (…) indiferent ce spui, ești în război”
 • Acum 1 day General
  10 ani cu Ziar de Cluj
 • Acum 1 day Politica
  Ciolacu anunță politica fiscală a PSD: Companiile mari să plătească la fel ca și micile companii un impozit de cel puțin 1% din cifra de afaceri. Impozitul pe dividende e prea mic față de Germania
 • Acum 2 days Din oras
  “Încă o mizerie marca prof. Ștefan Florian” – un neurochirurg din generatia noua il face praf pe “vedeta” Spitalului Transilvania, detinuta de Abu Arif Khaled. Florian, ratatul moral al medicinei clujene
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE