FOTOGRAFILA

Dispare și poarta simbol de la intrarea în Parcul Babeș. Toate simbolurile vechiului Cluj sunt distruse sau mutate din locația lor de non-administrația Boc

Un material publicat de ziarulfaclia.ro, ne informează cu privire la dispariția de pe amplasamentul actual a porții simbol de intrare în Parcul Victor Babeș. Tot ce a reprezentat Clujul rade, tunde și dalează Micul mare Gospodar, Însuși El, Maestrulși Excelența Sa, Primarul Emil Boc.

Ce-am mai reținut din materialul din Făclia este faptul că, în buna tradiție a procrastinării, lucrarea începută în 1924 (amenajarea Parcului Victor Babeș), s-a tegiversat un deceniu, fiind începută de abia prin 1932 și finalizată pe undeva prin 1934.

Așa că ce ne mirăm?

Apropos, Măestrică, vezi că încă nu ai reamplasat nici ”Școala Ardeleană” înapoi pe soclu și nici statuia lui Emil Racoviță în vechea locație. Poate ai impresia că azvârlind cu vorbe pe la emisiunile tale de chitanțier unde îți faci publicitate mincinoasă pe banii clujenilor, lumea uită ce ai făcut, ce ai promis că faci”