In vizor

Directorul DSP Cluj îi îndeamnă pe clujeni să se vaccineze: „Convingeți-vă și vaccinați-vă. Vă protejează”

În județul Cluj a început etapa de vaccinare a personalului medical și a celor din centrele rezidențiale pentru vârstnici. Directorul DSP Cluj Mihai Moisescu îi îndeamnă pe „antivacciniști” să se convingă de faptul că vaccinul anti COVID-19 îi protejează. 

„Convingeți-vă și vaccinați-vă. Vă protejează”, este mesajul transmis de Mihai Moisescu. 

La nivelul județului Cluj urmează să se vaccineze aproximativ 12.000 de cadre medicale. În prima etsapă au fost deja vaccinate 365 de persoane care lucrează la Spitalul de Boi Infecțioase.

„A început etapa I care se adresează personalului sanitar și social. Au fost distribuie 3565 de doze de vaccin către cel 19 centre din județ. Toate vaccinurile au ajuns în întreg județul. Sunt șapte-opt unități care au dat deja primul vaccin. Vaccinurile au fost distribuite pentru trei zile urmând ca apoi să se refacă stocurile. Sunt suficiente doze pentru cele 12.000 de cadre medicale, listele fiind într-o continuă actualizare”, a declarat subprefectul județului Cluj, Irina Munteanu.

Pentru centrele de vârstnici se fac liste cu persoanele care urmează să fie vaccinate, iar două echipe mobile de vaccinare vor pleca pe teren și vor face aceste vaccinări.  

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *