Din oras

Directorul de la Casa Piratilor, acuzat de “comportament animalic”

Un clujean care se ocupa de inchiriere de echipament de sonorizare pentru evenimente a postat pe Facebook un avertisment adresat celor din bransa referitor la directorul Casei Piratilor. Acesta ar fi avut un comportament agresiv atat fata de el, cat si de Dj-ii de la petrecerea gazduita sambata de local. Postarea a “strans” si alte plangeri legate de serviciile de aici. Seful localului neaga acuzatiile.

 Cristian Abrudan, cunoscut si cu numele de Dj DaCriss, si-a postat avertizarea duminica si a avut un succes grozav, cu peste 40 de likeuri si multe comentarii. 

“In urma unor momente neplacute si incidente avute de niste colegi, recomand tuturor sa aveti FOARTE MARE ATENTIE cand alegeti Restaurantul „Casa Piratilor” din Manastur (daca este posibil sa il evitati, cu atat mai bine pentru reusita petrecerii dvs). Mai sunt in lumea asta vecini iritati, manageri si patroni neintelegatori sau „incuiati”, dar nesimtirea, badarania, lipsa de buna crestere si maniere si prostia nu trebuie sub nici o forma incurajata si platita!”, a scris el. 

La intrebarile unor prieteni de pe reteaua de socializare despre ce s-a intamplat exact, acesta a explicat ca “”Managerul” e foarte prost crescut pot spune ca s-a purtat execrabil cu stafful tehnic (si dj-ii) si cu posibili clienti”.

Si alte plangeri s-au insirat apoi in comentarii. 

“Am aceasi parere, dupa niste incidente la fel de neplacute, unde pot spune ca si chelnerii sunt la fel necivilizati si te fura la nota”, spune Paul, unul dintre cei implicati in discutia virtuala. 

“Pacat, candva locul ala insemna mancare buna, ambianta placuta si servire de nota 10”, a remarcat acesta mai tarziu. 

Incidentele s-au petrecut sambata, cand la Casa Piratilor a avut loc o petrecere organizata de doi tineri care isi serbau majoratul si aniversarea. 

“Ma ocup de echipamente de sonorizari la evenimente de 7 ani, insa acolo nu am fost niciodata. Nu am auzit pareri despre local, nu stiam nimic, asa ca m-am bucurat ca pot vedea cum e si ca poate voi lega ceva colaborari. Am fost angajat de organizatori sa ma ocup de asta, asa ca am mers sambata dupa masa sa vad sala. Era mare si m-am gandit ca mai e nevoie de niste echipamente. Tinerii de acum sunt obisnuiti cu cluburile si muzica tare, asa ca le place sa fie tot asa si la petreceri. In timp ce vorbeam cu unul din Dj, a venit domnul Soni, foarte agitat, cu un aer superior, sa ne spuna ca el are boxe, a inceput sa strige ca el are vecini, ca el face legea si trebuie folosite boxele lui. Am spus ca bine, atunci noi ne retragem. Nu a fost bine nici asa, cum sa ramana baiatul fara Dj?”, a povestit Abrudan. 

Pana la urma, situatia a fost rezolvata dupa venirea parintilor sarbatoritilor si a fost conectata atat instalatia lui Cristian Abrudan, cat si boxele localului. 

“Domnul Soni a fost invitat si la petrecere. Eu eram la un alt party, in Gruia, cand, pe la ora 1, mi-au trimis baietii de la muzica mesaje ca iar sunt probleme. Domnul Soni s-a cherchelit si nu i-a mai convenit nimic. A mers la Dj si a inceput sa injure, sa strige la ei si sa ii ameninte ca sa dea muzica mai incet. Si-a bagat mana in mixer ca sa faca asta. Le-am zis sa se opreasca si sa plece, insa au insistat familiile sarbatoritilor si au ramas. Am inteles ca lumea a inceput sa plece apoi”, a continuat clujeanul. 

Acesta a mai spus ca a decis sa posteze pe Facebook ce a patit pentru a-si avertiza colegii de breasla. 

“Am fost surprins sa vad reactiile la postare, multi mi-au trimis si mesaje in care povesteau ca au patit si mai rau. Nu e ok pentru noi sa lucram intr-un local in care se danseaza, dar trebuie sa pui muzica la nivel de pizzerie, lumea pleaca acasa si organizatorul, care a dat o gramada de bani, ramane cu petrecerea ratata. Daca are probleme, nu trebuia sa isi deschida local de evenimente intre blocuri. Nu e ok nici ca un director sa aiba un asemenea comportament animalic. Oamenii trebuie respectati, mai ales ca la Cluj sunt acum sute de localuri si oricand pot alege altceva”, a spus Abrudan.

Directorul in cauza sustine ca lucrurile nu s-au petrecut asa. 

“Baiatul asta a dat muzica prea tare, credea ca e la el acasa. Eu nu cred ca a fost injurat. Asta cu purtarea urata nu stiu cum poate fi masurata. Credeti ca se poate face orice in local? Sunt niste copii care s-au crezut la ei la cabana. Existe limite de zgomot, se fac plangeri. Asta ca sa nu mai pomenesc de faptul ca au plecat cu un cablu de-al nostru”, a declarat Soni Munteanu, directorul localului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *