Vocea ta

"Directoarea de la gradinita Dumbrava Minunata incurajeaza specula, frauda si evaziunea fiscala"

Un cititor Ziar de Cluj dezvaluie anumite practici indoielnice desfasurate la gradinita Dumbrava Minunata, care ar avea loc sub obladuirea directoarei unitatii.

„Ma numesc Adrian si am o fetita incrisa la gradinita Dumbrava Minunata . Obiectul acestei sesizari il constituie INTERZICEREA FOTOGRAFILOR AMBULANTI SI A ALTOR PERSOANE CARE DESFASOARA ACTIVITATI IN SCOPURI DE PROFIT IN INCINTA ACESTEI GRADINITE !

In luna decembrie a anului trecut, am platit pentru realizarea unui pachet de calendare de birou cu fotografii unui fotograf agreat de doamna directoare (Camelia Draghici) si caruia tot doamna directoare i-a facilitat accesul in gradinita pentru desfasurarea business-ului. Tot pachetul comandat si platit a fost gresit, in sensul ca toate calendarele atasate pozelor erau pe anul calendaristic 2014 (mai erau 10 zile pana la sfarsitul anului 2014). Am contactat telefonic de doua ori fotograful respectiv care si-a asumat greseala si mi-a promis ca in luna ianuarie va corecta aceasta situatie. Bineinteles ca nici pana la aceasta data, 2 aprilie 2014, nu am mai intrat in posesia pachetului corectat de poze. In aceasta situatie ma aflu si eu si alti parinti, fotograful gresind toate pachetele!

In luna martie, anul curent, am observat ca fotograful respectiv isi face iarasi reclama in interiorul gradinitei, prin intermediul unui panou de reclama si a unor albume mostra! De data aceasta am purtat o discutie verbala cu doamna directoare, explicandu-i ce am patit, si rugand-o sa dea jos panoul de reclama si sa nu mai faca reclama unor astfel de impostori, in caz contrar voi face sesizare la inspectoratul scolar si in presa – tv (lucru perceput de doamna directoare ca o amenintare). Bineinteles ca panoul este tot la locul lui si doamna directoare Camelia Draghici nu a luat nici o masura in acest sens. Au trecut cateva zile de la discutia purtata cu conducerea gradinitei.

In aceasta gradinita se intampla multe lucruri ciudate si obscure. Aceasta gradinita este ceva de genul „stat in stat”. Doamna directoare „permite” accesul pentru desfasurarea a tot soiul de activitati cu scop de profit numai anumitor persoane agreate de catre dansa … si care se dovedesc a fi nu prea serioase.

La fel ca si in cazul fotografilor, numai anumite trupe de teatru au „acces” pentru a-i incanta pe cei mici. La fel se intampla si la capitolul bucatarie / gustari pentru cei mici. Consider ca prin acest comportament se incurajeaza specula, frauda si evaziunea fiscala. Pentru nici o activitate nu se ofera bon fiscal sau chitanta, iar conducerea gradinitei este partasa la aceste nereguli. Prin extrapolare , presimt ca astfel de lucruri se intampla si in alte gradinite din Cluj .Lucrurile bune sunt putin, lucrurile rele sunt mai multe dar ma abtin sa le relatez … momentan …”, se arata in scrisoare.

Rubrica „Vocea Ta” e sectiunea special creata pentru voi, cititorii Ziar de Cluj. Daca aveti critici, ponturi sau ati fost victima unor abuzuri, nu ezitati sa ne dati de stire pe scrie@ziardecluj.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *