In vizor

Directoarea ARR i-a ajutat pe patronii Fany sa castige procesul impotriva Consiliului Judetean

Daniela Dobrila, directoarea de licente de la Autoritatea Rutiera Romana, inculpata in dosarul Fany, contribuit la decizia instantei in favoarea sotilor Cadar in cazul procesului pe care acestia il intentasera Consiliului Judetean. In fapt Dobrila a emis un punct de vedere al ARR Bucuresti, cu ajutorul caruia Tribunalul Cluj a anulat hotararea Consiliului Judetean prin care s-au scos de la licitatie unele trasee din Zona Metropolitana Cluj, printre care si cele de pe ruta Cluj-Floresti, “cele mai rentabile din punct de vedere economic”.

“In cursuI zilei de 18 noiembrie 2013, in  vederea obtinerii unei   sentinte favorabile in cauza aflata pe rolul Tribunalului Cluj, esentiala   pentru continuarea procedurii de licitare pe traseele din comuna  Floresti,  judetul Cluj,  stabilite printr-o hotarare a Consiliului  Judetean Cluj ca scoase de la licitatia ce urma sa inceapa, ele fiind   preconizate ca operabile din anul 2014 de catre RATUC Cluj – actuala Compania de Transport Public CTP Cluj, inculpatii C. au apelat din nou la ajutorul acordat de inculpata D.D. in emiterea unui  act care sa aiba relevanta esentiala in fata instantei.  Astfel, in perioada  anterioara, D.D. a studiat mai muIte documente trimise pe email de  catre inculpata C.O., acte copiate din dosarul 10434/117/2013, fata  de care a emis un punct de vedere al ARR Bucuresti. Astfel, la data de 18.11.2013,  inculpata  D.D. a intreprins demersurile  necesare si  a  emis actul cu ajutorul caruia la  data de  25.11.2013 Tribunalul Cluj a  dispus suspendarea actului administrativ al Consiliului Judetean Cluj.  Consecinta directa a acestei hotarari si urmarita de inculpatii C., a constat in reintroducerea  in licitatie a traseelor de  transport persoane pe  rutele din  comuna Floresti, respectiv cele cu plecari din Cluj-Napoca spre Floresti”, arata judecatorii in motivarea hotararii de arestare preventiva a lui Stefan Cadar pentru 30 de zile, si punerea sub arest la domiciliu a sotiei acestuia Olezia Cadar, precum si a Danielei Dobrila de la ARR.

Patronii Fany sunt cercetati de procurori pentru ca ar fi dat mita 10.000 de lei, o masina, un televizor, un mp3 player, boxe si haine directoarei Daniela Dobrila din cadrul Autoritatii Rutiere Romane, pentru a „aranja” licitatia pentru traseele judetene din Cluj, pentru perioada 2014-2019.

Foto: monitorulcj.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *