In vizor

Directoarea ARR i-a ajutat pe patronii Fany sa castige procesul impotriva Consiliului Judetean

Scris de 356

Daniela Dobrila, directoarea de licente de la Autoritatea Rutiera Romana, inculpata in dosarul Fany, contribuit la decizia instantei in favoarea sotilor Cadar in cazul procesului pe care acestia il intentasera Consiliului Judetean. In fapt Dobrila a emis un punct de vedere al ARR Bucuresti, cu ajutorul caruia Tribunalul Cluj a anulat hotararea Consiliului Judetean prin care s-au scos de la licitatie unele trasee din Zona Metropolitana Cluj, printre care si cele de pe ruta Cluj-Floresti, “cele mai rentabile din punct de vedere economic”.

“In cursuI zilei de 18 noiembrie 2013, in  vederea obtinerii unei   sentinte favorabile in cauza aflata pe rolul Tribunalului Cluj, esentiala   pentru continuarea procedurii de licitare pe traseele din comuna  Floresti,  judetul Cluj,  stabilite printr-o hotarare a Consiliului  Judetean Cluj ca scoase de la licitatia ce urma sa inceapa, ele fiind   preconizate ca operabile din anul 2014 de catre RATUC Cluj – actuala Compania de Transport Public CTP Cluj, inculpatii C. au apelat din nou la ajutorul acordat de inculpata D.D. in emiterea unui  act care sa aiba relevanta esentiala in fata instantei.  Astfel, in perioada  anterioara, D.D. a studiat mai muIte documente trimise pe email de  catre inculpata C.O., acte copiate din dosarul 10434/117/2013, fata  de care a emis un punct de vedere al ARR Bucuresti. Astfel, la data de 18.11.2013,  inculpata  D.D. a intreprins demersurile  necesare si  a  emis actul cu ajutorul caruia la  data de  25.11.2013 Tribunalul Cluj a  dispus suspendarea actului administrativ al Consiliului Judetean Cluj.  Consecinta directa a acestei hotarari si urmarita de inculpatii C., a constat in reintroducerea  in licitatie a traseelor de  transport persoane pe  rutele din  comuna Floresti, respectiv cele cu plecari din Cluj-Napoca spre Floresti”, arata judecatorii in motivarea hotararii de arestare preventiva a lui Stefan Cadar pentru 30 de zile, si punerea sub arest la domiciliu a sotiei acestuia Olezia Cadar, precum si a Danielei Dobrila de la ARR.

Patronii Fany sunt cercetati de procurori pentru ca ar fi dat mita 10.000 de lei, o masina, un televizor, un mp3 player, boxe si haine directoarei Daniela Dobrila din cadrul Autoritatii Rutiere Romane, pentru a “aranja” licitatia pentru traseele judetene din Cluj, pentru perioada 2014-2019.

Foto: monitorulcj.ro

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour Rautacisme
  Întrebare a la Radio Erevan: Ce OSĂ conțină Parcul Gh. Dima din Zorilor, care trebuia licitat încă de anul trecut? OSĂ conțină beton și dale. Și 1001 povești despre arbori în plus
 • Acum 2 hours General
  Ciolacu: Președinta Ungariei a făcut declarații total inacceptabile, cu caracter revizionist pe tema Transilvaniei
 • Acum 3 hours Politica
  PROASTA COMUNICARE A PSD ÎN GREVA PROFESORILOR: Când nu s-a respectat niciodată Legea care acordă 6% din PIB Educației, să vii să contracarezi ”dreptul la grevă” cu ”dreptul la educație”, înseamnă să ai consilieri extrem de proști!
 • Acum 4 hours Eveniment
  Președintele sindicatelor din Educație: ”În momentul de față vorbim de amânarea examenelor”
 • Acum 4 hours Editorial
  Dervișii rotitori de la Guvernare
 • Acum 5 hours In vizor
  Le-au trebuit PATRU ani de la concursul de soluții pentru a ajunge, în sfârșit, să prezinte Comisiei de Urbanism (de Cumetrie din ”bocărie”) reamenajarea Cetățuii!
 • Acum 6 hours Sport
  Dan Petrescu a sărit la bătaie cu propriul jucător și i-a bătut obrazul lui Hagi
 • Acum 6 hours Eveniment
  Greva din învăţământ continuă: ”Guvernul trebuie să înțeleagă, măcar acum, în al doisprezecelea ceas”
 • Acum 7 hours Politica
  OPTIMISM: Vasile Dîncu susține că ”rotativa” OSĂ se facă
 • Acum 8 hours Politica
  ROTATIVA S-A ÎNȚEPENIT ÎN SARABANDA GREVELOR: Angajaţii CFR protestează luni în faţa Ministerului Transporturilor
 • Acum 18 hours Straineze
  După numărarea a 98% dintre voturi, Erdogan a câștigat alegerile prezidențiale inclusiv în numărătoarea opoziției
 • Acum 20 hours Politica
  STRÂNȘI DE ”OUȚE”, GUVERNANȚII SE MIȘCĂ: Premierul Ciucă i-a cerut ministrului Muncii să se întâlnească luni cu sindicaliștii pentru ca legea salarizării să fie finalizată mai repede iar profesorii să primească salarii mărite înainte de 15 iulie
 • Acum 1 day In vizor
  Profesorii resping propunerile Guvernului și prevederile OUG anunțată duminică și transmit că vor continua greva: ”Un pic de bani și au redenumit primele, nu asta așteaptă colegii noștri”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE