PubliNews

„Dinos in the Park” în Iulius Parc – 35 de dinozauri giganți animatronici le vor oferi vizitatorilor experiențe de neuitat

Scris de 604

Dinozaurii revin de pe 2 martie în Iulius Parc. Astfel, vizitatorii au șansa să afle cele mai captivante, interesante și educative informații, dar și să interacționeze cu 35 de specii preistorice, reproduse în mărime naturală. Taxa de intrare în lumea dinozaurilor este de 25 lei pentru adulți, iar copiii cu vârstă mai mică de 3 ani au intrarea liberă. Mai mult decât atât, după ce ai redescoperit spiritul de aventură, poți pleca acasă cu premii surpriză.

În perioada 2 – 26 martieIulius Parc are „musafiri” preistorici, care vor crea o lume de legendă pe care toți clujenii și nu numai sunt invitați să o descopere. Parcul va fi cucerit de Stegosaurus, acel uriaș cu plăci puternice pe spate, care a trăit în Jurassic acum 150 milioane de ani și avea o armură aproape impenetrabilă; de Tyrannosaurus Rex, sau T-Rex, poate cel mai cunoscut dinozaur din istorie, ce a trăit în Cretacic, cu aproximativ 65 milioane de ani în urmă, pe arealele Chinei, Mongoliei și Americii de Nord; de Apatosaurus, numit și Brontosaurus, ce a trăit în Jurasicul superior, în urmă cu 150 de milioane de ani și a fost unul dintre cele mai mari animale care au viețuit pe pământ, dar și de Pterodactil, care chiar dacă a trăit printre dinozauri nu face parte din această specie, ci este o reptilă zburătoare arhaică.

Lista nu se termină aici, dar păstrăm câteva surprize și pentru vizita fizică, care poate fi făcută în intervalul orar 10.00-20.00, de luni până miercuri; de la 14.00 la 20.00, joi, de la 10.00 la 22.00, vineri și sâmbătă și de la 10.00 la 20.00, duminică. Taxa de intrare în lumea dinozaurilor este de 25 lei. Însă, princhindeii cu vârstă mai mică de 5 ani au intrarea liberă, toți copiii care vin în grupuri mai mari de 25 de persoane primesc gratuit un tichet la „Dino Ride”, iar fiecare 5 copii pot să vină cu un însoțitor adult, a cărui intrare este gratuită. De asemenea, persoanele cu dizabilități alături de un însoțitor au intrarea liberă.

Bonus, dacă mergi la Centrul Info cu tichetul de la intrare și un bon de cumpărături efectuate în Iulius Mall, în valoare de 100 de lei, ai șansa să primești pe loc un premiu surpriză în zilele: 4, 5, 11, 12, 18, 19, 25 și 26 martie. Mai multe detalii găsești pe pagina de Facebook a evenimentului.

Ia-ți prietenii neînfricați și vino să descoperi „Dinos in the Park” din Iulius Parc și să câștigi premii surprinzătoare!ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour In vizor
  Rareș Bogdan invocă ”forțe oculte“ care vor să-l compromită pentru că a deranjat la Bruxelles! Totul, după ce a apărut informația că ar fi cerut și el șpagă în scandalul de corupție de la Aeroportul Otopeni
 • Acum 3 hours In vizor
  Mai ţineţi minte când Ziar de Cluj scria că “Pantelică de la “readepică” s-a pus pe şantajat operatorii de deşeuri cam fără frică”? Păi, pe anul 2022 a încasat de la operatorii de salubritate de peste 5 ori mai mult la Platforma temporară Pata Rât decât a plătit la CMID pentru eliminarea deșeurilor!
 • Acum 3 hours Justitie
  EDUCAȚIE CU BĂTĂTORUL DE ȘNIȚERE: Un jandarm din Brașov, trimis în judecată la Tribunalul Militar Cluj, pentru rele tratamente și violență față de propriul copil. Pe ăștia îi caută cineva la cap când îi angajează?
 • Acum 5 hours Din oras
  Cică și parcul ”Armătura” e aproape gata. Dacă și lucrătura aceasta arată a parc…
 • Acum 5 hours Din oras
  AR FI DE RÂS, DACĂ NU AR FI DE PLÂNS: Directorul Eco Garden se laudă cu ce știe să facă UNTOLD într-o noapte: ”Am terminat de decopertat vechiul gazon”
 • Acum 5 hours Politica
  Marcel Ciolacu, după negocierile cu vicepreședintele Comisiei Europene: ”Fermierii români vor primi ajutor din partea UE”
 • Acum 6 hours Eveniment
  FRAUDĂ DE 2 MILIOANE DE EURO: Ucraineni cazați doar pe hârtie. Poliția a făcut descinderi și în Cluj
 • Acum 6 hours Politica
  Ligia Deca, în contradicție cu ea însăși. A scos salariile profesorilor din proiectul legii Educației, la 20 de zile după ce a anunțat public că salarizarea profesorilor va fi în legea Educației
 • Acum 6 hours Eveniment
  Bulgaria și România au înregistrat o scădere a prețurilor la energie electrică, ambele cu -8,44%
 • Acum 6 hours Vocea ta
  Boc a băgat “metroul” cu ranga în PNRR, și acum vrea să se scoată
 • Acum 6 hours Din oras
  NICI SĂ MORI NU-I IEFTIN ÎN CLUJ-NAPOCA: Se majorează tarifele pentru înhumarea persoanelor decedate
 • Acum 7 hours Justitie
  Procesul constructorului care a surpat strada Victor Papilian fuge din instanțele clujene
 • Acum 7 hours In vizor
  Comedia lui Boc: Primăria Cluj-Napoca a lansat licitația pentru modernizarea DN 1 pe un studiu de fezabilitate incomplet, acuză USR. Completările și clarificările depășesc volumul de date din documentația propriu-zisă
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE