Editorial

Din nou se demonstrează că România este locuită: Un mitocan la Apărare, un aluat pufos ca premier, un plagiator la Interne și un cercetat penal la IGSU. Doar ”colecția” de locuire pe ziua de azi

Scris de 1026

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, are impresia că este mare geostrateg și scoate pe gură porumbei despre pacea care trebuie negociată cu Rusia, fix în sensul propagandei moscovite.

Așa de de rahat este ceea ce scoate Vasile Dîncu pe gură, încât tresare din somnu-i cel de moarte însuși Klaus Iohannis, președintele bietei Românii, să-i spună lui Domn’ Profesor că e cazul să mai citească presa. Fapt întărit și de Ciolacu, președintele partidului ministrului Apărării.

”Ba, citește-o tu” – îi zice Dîncu lui Iohannis. Altfel nu putem interpreta declarația cum că de la Macron la Interferon, toată lumea vorbește despre negocieri. Chiar și Erdogan, și Xi Jingping.

În fine, lumea e chitită să-i ceară capul – nu e prima gafă făcută de acest individ ajuns prea sus, dincolo de limitele sale intelectuale. Un ins care confundă ”montura” cu ”montarea”, e cam praf pe linie de DEX.

Departe de țară, cu sabia suspendării de-asupra capului, Vasile Dîncu se refugiază într-o librărie și-i face pe români, la grămadă: ”proști, cretini, imbecili” și ”idioți”.  Oadtă ajuns în țară se ascunde în spatele agendei de lucru și n-ar prea vrea să dea ochii cu premierul. Cu atât mai puțin cu Parlamentul.

Totuși, e forțat cumva să se prezinte în fața premierului care-I recalibrează communicational gurița. Și cu asata, basta!

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, întrebat la cine s-a referit Vasile Dîncu din librărie de la Bruxelles, cine sunt ”proștii” care ”răcnesc”, cine sunt ”ticăloșii” cu ”şoaptele mieroase”, cine sunt ”cretinii si mediocrii”, a răspuns: ”Cu certitudine domnul Dîncu nu s-a referit la vreun coleg de-al său. Și din discuția avută, am întrebat acest lucru. Că sub nici o formă nu s-a referit la cineva din partea PSD.”

Never, ever never, noi nu ne insultăm între noi niciodată, pe-aceste mereu trecătoare poteci… Suntem prea ocupați cu impostura și cu devalizarea bugetelor.

Băi, ne-am liniștit: dacă nici un coleg din PSD nu a fost jignit, au rămas doar românii (populimea plătitoare de taxe și impozite) să fie jigniți de către un lider al PSD! Foarte frumos! S-a asigurat Ciolacu că nu care cumva să fi fi zis ceva urât Vasilică despre vreun coleg. Vasilică i-a zis că nu, așa că rămân restul să fie ”cretini, imbecili, idioți”.

Mai e o speranță, ca la fel cum un corb nu scoate ochii altui corb, nici un imbecil să nu recunoască un alt imbecil. Iar când vine vorba despre cretinitate, aceasta este un diagnostic, nu o insultă. De aceea se și poartă în politica românească de vârf. Iar mediocritatea este un ”must have”.

Între timp aflăm că ministrul de Interne, Lucian Bode, a copiat cu nerușinare (el sau negrișorul lui), paragrafe întregi din Wikipedia în lucrarea sa de doctorat.

Se demonstrează din nou că, în România, se ia mai ușor Doctoratul, decât Bacalaureatul… Și că tupeul hoților și impostorilor politici depășește orice imaginație.

Numai n-a ieșit Bode să spună că e ”o montură” USR, care au plantat bucăți din doctoratul său online.

În schimb este o certitudine faptul că, și, dacă analiza UBB Cluj-Napoca și cea independentă a Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare stabilesc că este un plagiat, doar ministrul Educației decide retragerea titlului de doctor.

Aka, astă seară ne retragem în Coaliție…

Așa că, A ieșit ministrul ”dottore” Lucian Bode să ne spună că ”este o încercare uriașă de diversiune a celor de la USR, vânduți mafiei Wikipedia”. Dacă ”nicio voce academică” ”nu i-a contestat lucrarea”, vine și el la vorba Coanei Lenuța: ”au să vă judece colegii mei, academicienii”…

Și, să nu credem că România nu mai are loc de locuire, tot azi aflăm că șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Ministerul de Interne, generalul Cristian Radu, este urmărit penal pentru patru infracțiuni.

PATRU: părăsirea locului accidentului, instigare la fals intelectual, instigare la fals în declarații și ascundere de probe.

Cu cât mai impostor, cu cât mai penal, cu atât are mai multă nevoie sistemul de tine. Să-și facă mendrele cu Țara ta, române!

Țara lor te vrea hoț!ULTIMA ORĂ

 • Acum 42 seconds Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 14 mins In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 43 mins Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 2 hours In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 3 hours Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 3 hours In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 4 hours Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 5 hours Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
 • Acum 15 hours Politica
  O ȚARĂ CU NERVII PE MOAȚE
 • Acum 20 hours PubliNews
  Femeia anteprenor și inspirație pentru noi începuturi
 • Acum 21 hours PubliNews
  Grupul IULIUS a montat panouri fotovoltaice pe toate proprietăţile din portofoliu, inclusiv pe Iulius Mall Cluj, care vor produce 5.500 MWh anual, la nivel de grup
 • Acum 21 hours Politica
  Marcel Ciolacu vrea să accelereze reforma pensiilor speciale, în ciuda opoziției puternice a lui Nicolae Ciucă
 • Acum 21 hours Straineze
  Deși UEFA le-a spus să-și vadă de treaba lor, Federația Maghiară de Fotbal insistă cu harta Ungariei Mari. De ce? Că bancherașul lui Viktor Orban, un oligarh conectat la afaceri cu Rusia, trebuie să-și facă numărul revizionist
Citește și...
Editorial

REPUBLICA PRESCRISĂ ROMÂNIA

E cea mai bună perioadă pentru bandiții României. La cum funcționează justiția în țara asta, […]

Editorial

TOCĂTOARELE DE BANI

Se toacă la bani publici în țara asta mai ceva decât carnea. Dacă facem puțină […]

Editorial

ZBOARĂ, IOHANNIS, ZBOARĂ!

Ce știm noi despre președintele Iohannis? Că e mare fan al mișcării, practicând niște sporturi […]

Recomandările redacției
TOP CITITE