Sport

DEZVĂLUIRI. Cum au vrut cei de la CFR Cluj să ”cumpere” un meci cu ARMĂTURA ZALĂU

Un fost antrenor de la Armătura Zalău a făcut dezvăluiri halucinante despre perioada petrecută sub Meseș. Leo Grozav fost antrenor al echipei zălăuane în perioada 2003-2005 a declarat într-un interviu de la gsp.ro că a avut oferte de a truca anumite partide. 

Fostul fotbalist al echipelor Baia Mare, Dinamo, Ceahlăul a povestit pentru gsp că în ultima partidă din sezonul 2003-2004, la un meci cu CFR Cluj, conducerea zălăuană i-a cerut să introducă în teren fotbaliști care nu au evoluat aproape deloc în acel campionat. Este vorba despre meciul în care clujenii de la CFR au promovat în Liga 1. Rezultatul final al meciului a fost 0-0, iar partida s-a jucat în 12 mai 2004. Cu acel punct CFR Cluj a promovat în Liga 1.

”A fost un episod la Zalău, la un meci cu CFR Cluj, partida de promovare în Liga 1. Am avut niște influiențe că trebuia să joace anumiți jucători. Eu le-am spus că acei jucători ce o să creadă, nu au jucat până atunci și o să joace tocmai cu CFR. Nu știu de ce au fost aleși acei jucători. Eu le-am spus că locația de unde stăteam eu în acea perioadă, la dreapta duce spre casă, iar la stânga spre stadion. A fost prima mea angajare și le-am transmis conducerii să nu vină vreodată cu propuneri de genu. Am făcut 0-0, cu acel punct a promovat CFR Cluj”, a declarat Leo Grozav pentru gsp.ro.

În acel sezon, CFR Cluj a promovat în Liga 1, iar Armătura Zalău a terminat campionatul pe locul 7.

 

foto – gsp.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *