Din oras

Cei care nu și-au demolat garajele în Cluj-Napoca riscă să rămână fără loc de parcare! Începe demolarea în forță pe Titulescu

Ziua Z e aici. Cei care nu și-au demolat garajele vor avea de plătit bani grei către RADP și riscă să rămână fără loc de parcare după demolare. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Dan Tarcea, în fața unui microfon prietenos.

„A început etapa de demolare a garajelor. Să ținem minte că toate autorizațiile sunt provizorii, pe domeniul public nu poți să faci construcții permanente. Dacă e o autorizație de acum 25 de ani care nu e provizorie, mergem pe altă procedură de demolare. Am ajuns la Nicolae Titulescu, unde există 18 platforme de garaje. Termenul de desființare e de azi, aveau obligația să își ridice garajele. Lunii colegii ce la poliția locală vor face o monitorizare, în total sunt 508 de garjae și au fost demolate aproximativ 320. Reamintim celor care nu și-au demolat garajul că e în interesul lor să o facă, altfel vor plăti o taxă suplimentară și riscă să rămână fără loc de parcare”, a declarat Tarcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *