Politica

Dezastrul PSD Cluj sub conducerea lui Vasile Dîncu: doar 10.000 de voturi la municipiu și 28.000 la județ. Consecința poveștilor cu pești, a ”nevoii” de intelectuali și a nemuncii

Împins de oculta Statului Paralel și fără niciun merit direct în fruntea PSD, sociologul Vasile Dîncu a făcut rahatul praf la aceste alegeri generale. PSD Cluj a luat un scor absolut jenant de 13,6 procente, iar la nivel național victoria PSD nu i se datorează, ci se datorează județelor din sud și din Moldova, adică acelor baroni care n-au ratat niciodată să facă cifre.

Sigur, domnul profesor a venit cu povești frumoase despre intelectuali, elite, nevoia de reformă, dar ele s-au dovedit a fi niște vorbe goale, lipsite de orice fel de concretețe electorală. Pe românii din Dolj i-a durut în cur de poveștile de lui Vasile Dîncu despre reformă. Ei au votat pentru Lia Olguța și împotriva PNL.

Vasile Dîncu este singurul lider important din conducerea națională a PSD care a eșuat complet, nu că s-ar fi așteptat cineva la altceva la aceste alegeri. În timp ce Clujul se îmbăia în nămolul celor 13%, Paul Stănescu făcea cifre în Olt, Ciolacu distrugea orice opoziție în Buzău. 
Totul se datorează deciziei stupide a lui Marcel Ciolacu de a nu lăsa ca reforma să se întâmple în PSD Cluj și de a crede prea mult în poveștile cu pești ale lui Vasile Dîncu.

În această vară, greșelile lui Dancu s-au ținut lanț: numirea lui Sandu Cordoș în fruntea filialei, un candidat extrem de slab pentru primărie, revenirea în organizație a hoitarilor partidului, precum și pierderea primarilor PSD, alături de cronica lene a filialei au dus la rezultatul de ieri. Pe Cluj-Napoca, PSD nu a scos, cu marele profesor, marele intelectual, marele doctor universitar Vasile Dîncu in frunte, ”dăcât” zece mii de voturi.

Semn că clujenii se pișă pe tezele de branding politic ale marelui strateg și că tot ce își doresc de la stânga este să nu mai vadă în filială analfabeți, corupți, sinecuriști și curve. Iar PSD insistă să-i păstreze pe toți membri săi care acoperă aceste categorii. O insistență care a aruncat filiala din nou în mocirlă pentru următorii patru ani. 

Dancu a candidat la Senat fara sa prezinte nici macar un program politic, macar cateva proiecte. A balmajit batranicios despre veniturile generate de Cluj si ca sa ne vina inapoi, adica discurs regionalist, si a galgait dume despre „respectul” pentru ardeleni pe care cica el l-ar avea. In rest, aparitii la teve fara niciun fel de eficienta, poze pe facebook care au primit 7 likeuri si doua-trei interviuri in „presa locala”, aia care nu are audienta.

Odată la patru ani, filiala PSD Cluj este violată de niște șmecheri care își doresc de la ea singurele giuvaiere pentru care există: posturile de parlamentari.

Nimeni la Cluj nu vrea să muncească, nu vrea să creeze organizații, proiecte, nimeni nu vrea să facă opoziție. Pentru acești proxeneți politici, filiala PSD Cluj este bună și folositoare doar pentru parlamentare. 

Încă ceva: nu este nicio diferență între moartea politică a Pro România la Cluj și existența muribundă a PSD la Cluj. Faptul că Pro România a murit nu înseamnă că PSD Cluj trăiește.   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *