Politica

Alexandru Cordoș nu a reușit să devină deputat PSD. Întrebat de Ziar de Cluj, a evitat să răspundă dacă își va da sau nu demisia din funcția de președinte al PSD Cluj

Alexandru Cordoș a pierdut șansa de a fi deputat în Parlamentul României, din cauza muncii lipsă pe care a depus-o până acum. 

PSD Cluj nu a reușit să obțină al doilea mandat pentru Camera Deputaților, ce i-ar fi revenit lui Alexandru Cordoș, președintele filialei județene a partidului care, potrivit datelor provizorii disponibile la BEC în data de 7 decembrie, la ora 7, a fost votat pe județ doar de 13,5% din electoratul care s-a prezentat la vot. 

Ziar de Cluj a încercat să îl contacteze pe Alexandru Cordoș, atât telefonic, cât și prin sms, pentru a îl întreba cum comentează faptul că PSD Cluj nu a reușit să obțină al doilea mandat pentru Camera Deputaților, care i-ar fi revenit, si dacă intenționează să își dea demisia din funcția de presedinte al PSD Cluj.

Alexandru Cordoș a răspuns succint, evitând întrebarea referitoare la demisia care Ziar de Cluj consideră ca s-ar impune:

„După finalizarea rezultatelor BEJ și repartizarea mandatelor,  voi face declarații de presă. Vă mulțumesc pentru interesul manifestat și vă doresc o zi bună!”

La alegerile locale din 27 septembrie 2020, PSD a câștigat în județul Cluj 11 primari (13,58%).

Pentru Consiliul Județean, doar 13,31% din electorat a votat PSD.

Alexandru Cordoș, candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, a obținut 12,21%.

La alegerile prezidențiale din 2019, candidatul PSD, Viorica Dăncilă, a fost votat de 18,86% dintre alegătorii clujeni, în turul II. În turul I, Dăncilă a obținut numai 10,42%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *