In vizor

Ați fost mulțumiți de cum au fost curățate drumurile județene? CJ Cluj se laudă că a folosit 420 de tone de material antiderapant

Consiliul Județean Cluj transmite comunicatul clasic cu privire la cantitatea de material antiderapant folosită pe drumurile județene. Ce nu spune CJ Cluj este că intervenția firmelor de deszăpezire a lăsat din nou de dorit.

Deși a nins toată noaptea de vineri spre sâmbătă și era evident că zăpada se va depune pe carosabil, dimineața au fost multe drumuri din zona de munte a județului Cluj unde nu se intervenise. Este ușor să punem poze cu drumuri curățate și să aruncăm cu cantități de sare, fără să prezentăm situația reală a intervenției firmelor responsabile cu deszăpezirea.

Pentru ziua de sâmbătă, în zona Huedin, comunicatul Consiliului Județean menționează că: „s-a acţionat pe 12 drumuri județene situate pe raza zonei Huedin. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 6 utilaje și a fost folosită o cantitate însumată de 210 tone de material antiderapant, inclusiv sare”.

Ce nu spune comunicatul, este când au apărut utilajele pe drumurile de munte. Acestea trebuiau să fie prezente încă de la primele ore ale dimineții, astfel încât să nu rămână drumuri necurățate.