Rautacisme

Campania electorală a PNL din 2024 va beneficia de 9 ”gargaragii”. Pleca-vor 9 la mințit

Pe surse scurse pe piață, în ședința de azi a PNL se stabilește componența echipei de ”comunicare” a jumătății mai slinoase din Uniunea Sărăcie Lucie, prăvălită peste țară de către Prim Voiajorul Patriei, Klaus Iohannis și sinis… (pardon, eclatanta) sa soție. PNL va beneficia de aportul a 9 guriști extrem de competenți în gargara lor.

Cică vor avea „atribuții totale” în campanie: Rareș Bogdan, Lucian Bode, Dan Motreanu și Gheorghe Flutur, conform surselor citate. Ei vor fi ajutați de Iulian Dumitrescu, Ion Dumitrel, Emil Boc, Vasile Blaga și Ilie Bolojan.

Ce-am mai râs și ce OSĂ mai râdem. Abia șteptăm să citim cum va tuna și fulgera Rareș Bogdan, cu va da nucleara dottor Bode de pe bancheta din spate a comunicării, cum va da cu pumnuțul în masă Emil Boc, cum țăi va plimba sutele de mii de euro în portbagajul mașinii Vasile Blaga, ce vrăji va mai face Flutur cum va pune ”chietrișica” și ”dulșeața” în șoșoni la PSD și cum se vor încrunta din vârful parului Motreanu și Bolojan. Iulian Dumitrescu va fi tras de sfori (cât e el de baron de Călărași) de către Roberta Anastase (că altfel aflăm despre afacerile sale dubioase). Cât despre Ion Dumitrel, acesta este președintele PNL Alba, un bun racolator de primari USR și ”endependenți” de la el din județ. El l-a bătut la scorul gol pe dinozaurul Mircea Hava, vărsat printre europarlavramentarii României la Bruxelles. În rest, cum presa de chitanțier din Alba are o mai mare vechime în câmpul linsului decât cea din Cluj (de exemplu), despre acesta nu se știe mare lucru.

Bun, ce-am vrut să vă spunem? Că să aveți grijă la gargaragii PNL: se împlinesc 5 ani de când promiteau că în 30 de zile elimină pensiile speciale, 5 ani de când promiteau 1000 de kilometri de autostradă nou-nouță să îi parcurgem alături de familie.

În timpul guvernărilor Orban, Câțu, ăăăCiucăăă, România a devenit datoare vândută, corpul funcționarilor publici s-a îmbogățit cu câte zeci de miii de curve (indiferent de sex) de partid, plătite să facă nimic șamd. Aceeași mizerie cu PSD, numai că PSD știam pe față cine e, PNL a MINȚIT CU NERUȘINARE că ar fi altceva.

Cât despre Boc al Nost’, cei 2 kilometri de Centură metropolitană care OSĂ se facă, satu mărturie cu privire la mărețele sale realizări din gură din ultimii ani.