Editorial

Despre Liviu Alexa, PSD Cluj și toți cei care îl detestă. Opriți-vă, băieți și fete, că sunteți ridicoli

Băieți și fete, am înțeles. În detestați pe Liviu Alexa și îl vreți la coșul de gunoi al istoriei. Așa cum am înțeles ca detestați PSD-ul și îi vreți exterminați ca pe niște șobolani. Pentru că, de ce să nu recunoaștem, ce fain ar fi pentru PNL Cluj când consilierii locali sau județeni ai PSD Cluj ar deveni niște marionete?

Un PSD Cluj slab înseamnă automat un PNL Cluj mult mai puternic. Fără a lua în considerare momentan USR Cluj (așteptăm vara viitoare să vedem ce și cum). Așadar, înțeleg perfect atitudinea voastră de săbii ale PNL-ului în tentativa de a destabiliza PSD Cluj. 

Ce nu pot înțelege, însă, e lipsa de obiectivitate atunci când situația o cere. Cum ar fi rezultatele alegerilor de ieri. Vorbim despre matematică, vă gândiți, ce ar putea fi interpretat? Păi, după cum citesc prin multe părți, cam totul e interpretat, răstălmăcit și livrat bulei din care faceți parte.

Eu nu vă consider boschetari de presă, vă consider doar niște mercenari dintr-o altă tabără. Totuși, placa asta cu Alexa cel mai slab din PSD devine plictisitoare. 

Vă legați de procente, de parcă procentele sunt relevante. Cică, nicăieri PSD nu a fost înfrânt ca și în Ardeal. PSD Cluj a strâns aproape 70.000 de voturi, comparativ cu Sălaj (29.000 voturi), Satu Mare (32.000 de voturi), Bistrița Năsăud (37000 de voturi), Arad (56000 de voturi), Alba (45000 de voturi), Mureș, Sibiu etc. În Cluj-Napoca, PSD Cluj și-a dublat cifrele (aproape 30.000 de voturi) față de primul tur. După logica voastră, 70.000 de voturi în Cluj-Napoca sunt o bătaie de joc, PSD Cluj s-a făcut de râs, doar pentru că Iohannis a strâns 300.000 de voturi. 

La finele zilei, când Alexa s-a prezentat la ușa PSD cu 70.000 de voturi, cei din Sălaj cu 29.000, cei din Alba cu 45.000, mai marii partidului au zis: „vai, sa facem ceva pe cele 70.000 de voturi ale tale, cât de inutile și puține sunt. tu, în schimb, reprezentant PSD din Sălaj, ești un erou al neamului. Mulțumim pentru cele 29.000 de voturi”. Da, duma asta poate ține la prostime, însă hai să ne trezim.

Vă raportați la ce scor a făcut Ponta? Ce poate fi mai ridicol? Ponta, favorit clar să câștige alegerile, într-un moment în care PSD era NUMĂRUL 1 în România. Ponta, un bărbat. Chiar și așa, Ponta a obținut la Cluj undeva peste 45.000 de voturi. Ce e ridicol în asta? Credeți că dacă PSD mergea cu Orlando sau cu Fifor sau Tăriceanu (în alianță cu ALDE) nu făcea iarăși 100.000 doar pentru că era bărbat? Trezirea, băieți și fete. 

Însuși Horia Nasra, deputat independent, mai nou, de Cluj-Napoca declara înainte de alegeri că, dată fiind situația, un 60.000 de voturi pentru Dăncilă pe județ e o cifră realizabilă. Vine Alexa, plusează cu 10.000 de voturi, după care Nasra îi cere demisia. Știu prea bine, politica e o curvă, însă și la curve folosești prezervativul. Ce faceți voi e sex neprotejat și va puteți alege cu boli venerice. 

PS: La alegerile Europarlamentare, PNL se făcea de mândră minune în Cluj-Napoca. Emil Boc ieșea falnic la microfon și spunea că e extrem de mulțumit că au trimis un număr record de voturi spre București. Pentru că, Emil Boc nu s-a raportat la procente, a numărat ca băiatul deștept voturile. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *