General

Descoperire șocantă la Tureni: Cadavrul carbonizat al unui bărbat zăcea în cimitir

Polițiștii au făcut o descoperire șocantă aproape de localitatea Tureni, într-un câmp. Au dat peste cadavrul unui bărbat ars, în cimitirul localității.

Cadavrul a fost luat și transportat la Institutul de Medicină legală din Cluj-Napoca, însă, datorită stării cadavrului, expertiza va dura mai mult timp pentru a se afla cauza decesului, respectiv dacă a fost o crimă sau o sinucidere.

Pentru turdanews.ro, polițiștii au confirmat în această dimineață că persoana găsită ieri seară este un bărbat și că trupul neînsuflețit a fost descoperit în cimitirul din localitate.

Pentru misiune au fost trimise la fața locului echipaje de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și Secției 9 Poliție Rurală Turda. Cercetările continuă și astăzi pentru a se afla cauza decesului și împrejurimile în care a avut loc.

„La data de 9 iulie, în jurul orei 18.00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că într-o zona din proximitatea localității Tureni ar fi fost găsit un cadavru uman, care ar fi ars.

În baza sesizării, s-a constituit o echipă operativă, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și Secției 9 Poliție Rurală Turda, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Pentru stabilirea cauzei decesului, cadavrul a fost ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, unde va fi efectuată expertiza medio-legală.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care ar fi avut loc decesul persoanei”, a transmis IPJ Cluj.