Rautacisme

Desant electoral la Clubul Pensionarilor de pe strada Horea! „Așteptăm live de la o seară dansantă, a seniorilor. Primul dans, familia Boc!”, i-au transmis primarului admiratorii săi

Fiindcă voturile se câștigă nu doar promițându-le tinerilor festivaluri și metrou, ci și periindu-i pe pensionari, primarul Boc, însoțit de viceprimarul Tarcea, au pornit la colindat cluburile pensionarilor care au fost redeschise după eliminarea restricțiilor pandemice.

Nu a fost eradicat Covidul la Cluj, incidența afișată pentru astăzi de către DSP fiind de 1,35 la mie, însă Primăria a dat liber la socializare, ba chiar o facilitează, fiindcă legea permite.

„Cluj-Napoca: Au fost redeschise centrele pentru vârstnici – socializare, consiliere psihologică și cursuri de digitalizare pentru toți seniorii clujeni

În cadrul cluburilor se desfășoară activități de socializare și petrecere a timpului liber (competiții de table, șah, rummy, scrabble), consiliere psihologică, educație pentru sănătate și asistență în rezolvarea problemelor administrative. De asemenea, cele 2 Centre de Zi pentru Vârstnici organizează constant spectacole tematice care îi au ca protagoniști pe seniorii cetății.

Enumerăm și alte activități cum ar fi: cursuri de limba engleză, cursuri de pian, atelier de arte vizuale, jocuri de societate pentru stimularea atenției, cursuri de salsa și bachata, gimnastică medicală, grup coral și grup vocal folcloric.

Scopul acestor cluburi este să ofere servicii sociale alternative gratuite, concretizate în activități de identificare a nevoilor sociale individuale, familiale și de grup, în scopul preveniri excluziunii sociale și pentru integrare/reintegrare socială”, a anunțat primarul pe pagina sa de Facebook, unde a postat nu mai puțin de 48 de fotografii de la desantul său electoral la Clubul Pensionarilor de pe strada Horea.

Vă redăm doar câteva imagini postate de edil.

Clubul Pensionarilor Horea, situat pe strada unde seniorii cetățenii sunt asaltați vara de tigrii care cad abundent din platanii plantați cu generozitate de Primărie, în urmă cu câțiva ani:

Din câte se pare, pensionarii i-au primit pe edilii liberali cu un deosebit entuziasm. Și orgoliul primarului pare a fi gâdilat în imaginea de mai jos:

Cu o privire părintească, primarul și viceprimarul au supervizat jocul de scrabble al seniorilor:

O fotografie realizată în biblioteca clubului ne arată dotările excepționale de care beneficiază pensionarii. Printre titlurile prăfuite ale bibliotecii, printre cărțile rupte și pline de acarieni, regăsim și volume mai noi: „Adevărata față a lui Traian Băsescu”, de Marius Oprea, dar și „Mesajul lui Nostradamus către români”.

Pentru calitatea vieții pe care le-o oferă la Cluj, votanții lui Emil Boc l-au felicitat pe primar, secțiunea de comentarii fiind plină de pupici, aplauze, respecte, bravo-uri, binecuvântări ș.a.m.d. Un simpatizant i-a transmis primarului chiar și o sugestie interesantă, pentru o viitoare postare electorală de succes:

„Așteptăm live de la o seară dansantă, a seniorilor. Primul dans, familia Boc!”, i-a transmis primarului Adi Dragul.

Primarul ar putea urma îndemnul admiratorilor săi, să facă un live și de la o horă de la Clubul Pensionarilor, așa cum ne-a delectat în trecut cu prezența sa la un alt eveniment muzical, mai tineresc:

Până inaugurăm la Cluj metroul, voturile se pot câștiga, la urma urmei, și așa!