Din oras

Deputatul Adrian Dohotaru: Florin Piersic este un actor mediocru

Deputatul independent Adrian Dohotaru a dat foc la… cinematograf/(valiză) când a postat pe Facebook câteva cuvinte despre spectacolul omagial dedicat lui Florin Piersic și despre valoarea profesională a celebrului actor clujean. 

În postarea sa, Dohotaru nu doar a pus la îndoială calitatea actului artistic al lui Florin Piersic, dar a criticat și decizia Primăriei Cluj-Napoca de a aloca 28.000 euro din bugetul local pentru evenimentul dedicat zilei de naștere a lui Florin Piersic. 

„Acesta e Clujul după cortina propagandei. Ce se întâmplă cu cheltuielile publice e de un kitsch grotesc. Sper ca trei forțe politice noi să intre în Consiliul Local, să facă o majoritate, pentru ca banul public să fie cheltuit cu o mai mare responsabilitate. P.S.: Susțin revenirea cinematografului la denumirea de Cinema Republica. Florin Piersic este un actor mediocru, în fond, chiar dacă popular, actorii și regizorii tinerei generații fiind mult peste valoarea sa”, a scris Adrian Dohotaru, pe Facebook. 

postare adrian dohotaru

Citește și:

28.000 euro din bugetul local pentru ziua de naștere a lui Florin Piersic

De ce biletele „gratuite” pentru evenimentul aniversar dedicat lui Florin Piersic au fost de negăsit?

După ce a scris că Piersic este un actor mediocru, dar totuși popular, Dohotaru a fost „lovit” cu câteva zeci de comentarii, majoritatea negative cu privire la îndrăzneala de a-l face mediocru pe Florin Piersic. 

comentarii postare piersic

comentarii postare piersic

Dohotaru este singura persoană publică ce a îndrăznit să exprime o opinie diferită de a majorității cu privire la valoarea artistică a lui Florin Piersic. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *