In vizor

Deocamdată, sălile de fitness rămân deschise la Cluj

Din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19 din Cluj-Napoca, Florești și Tritenii de Jos, în aceste localități vor fi adoptate, începând de joi, timp de 14 zile, măsuri suplimentare pentru a se preveni răspândirea noului coronavirus.

În acest moment, municipiul Cluj-Napoca se află la o rată a incidenței de 3,36 la mie, Floreștiul la 3,38 și Tritenii de Jos la 3,04. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a hotărât să adopte în aceste localități măsurile impuse de Guvern: trecerea în scenariul 3 la unitățile de învățământ preuniversitar, masca obligatorie în toate spațiile deschise pentru persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, închiderea restaurantelor și cafenelelor la interior (rămân terasele și delivery sau take away), închiderea activităților de jocuri de noroc si închiderea programului cu publicul pentru cinematografe și instituțiile de cultură; nu este permisă nici activitatea în baruri, cluburi și discoteci.

În aceste condiții, foarte mulți clujeni se întreabă ce se va întâmpla cu sălile de fitness din Cluj, dacă acestea vor rămâne deschise și dacă există, în noile hotărâri adoptate de CJSU, prevederi speciale pentru funcționarea lor.

„Nu intră în competența CJSU sălile de fitness, ele funcționează după reguli stabilite național. Doar CNSU și Guvernul pot reglementa activitatea lor”, a declarat prefectul Mircea Abrudean pentru Ziar de Cluj, precizând că, deocamdată, sălile de fitness rămân deschise în aceleași condiții, ca și până acum.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *