PubliNews

Demonstratie de bronz organic oferita de SunKiss in cadrul Beauty & Health Summer Event

Saloanele SunKiss (vezi aici) promoveaza, de mai bine de un deceniu, bronzarea sanatoasa si responsabila. Incepand din 2013, SunKiss organizeaza anual un eveniment deosebit, Perfect Skin, in colaborare cu medici dermatologi. In cadrul acestuia, sunt prezentate secretele unui comportament adecvat pentru a avea o piele sanatoasa si un bronz frumos. Publicul este invatat cum trebuie sa aiba grija de piele si cum trebuie sa-si pregateasca tenul pentru concediu, pentru a evita arsurile solare.

In acest an, in urma unui joc de idei, SunKiss Solar a organizat, impreuna cu Clinica Estetica Novia si Agentia Infinity Cluj, un eveniment de o mai mare amploare sub denumirea Beauty & Health Summer loading … by Perfect Skin.

„Ne bucuram de colaborarea cu Clinica Estetica Novia. Clinica are cea mai complexa echipa de specialisti in domeniul frumusetii si a sanatatii, cea mai moderna tehnologie dermato-cosmetica si de remodelare corporala, inclusiv chirurgie estetica”, a precizat Iulia Onau, manager SunKiss.

Impresionanta desfasurare de forte din seara de vineri a avut ca scop principal frumusetea si sanatatea intregului organism, interior cat si exterior, si un stil de viata frumos si sanatos.

Evenimentul a avut loc in The Sin – Social Code Club si s-a bucurat de o prezenta numeroasa, public eterogen de toate varstele, preocupat de frumusete si un stil de viata sanatos.

La Roche-Posay si Vichy, alti parteneri de prestigiu ai evenimentului, au oferit, prin tragere la sorti,  premii generoase.

Amfitrionul serii a fost Tibi Codorean (Epic Show – Prima TV), care a reusit sa binedispuna audienta cu stilul sau caracteristic.

Reprezentanta Dentimage a vorbit despre ce inseamna si cum poate fi intretinuta o dantura sanatoasa si frumoasa. Pronovia Gym a oferit participantilor sfaturi legate de miscare si beneficiile unui regim de viata activ. Casa Bio a povestit despre hrana sanatoasa si produsele bio si a oferit, la randul sau, premii consistente. Aerocenter a oferit idei pentru un concediu exotic reusit.

Casa de moda Tresor a prezentat colectia Ceremony by Bigotti, tinuta spectaculoasa masculina, iar Atelier Xenia a incheiat seara cu o reusita parada de moda, tinute de zi si de ocazie. Fotografia a fost asigurata de Andrei Dragon Photography, iar filmarile de EpicFilm Cluj.

In cadrul evenimentului, un moment de mare interes a fost reprezentat de demonstratia de bronz organic efectuata de Iulia Onau.

Managerul saloanelor SunKiss a relevat faptul ca, in doze rezonabile, razele UV au un efect benefic asupra organismului, ele joaca un rol esential in sinteza vitaminei D, responsabila pentru fixarea calciului in oase si pentru obtinerea unei stari de bine. Razele UV sunt folosite chiar in tratarea sau ameliorarea unor afectiuni cutanate (de exemplu, Psoriazisul).

Expunerea controlata este benefica. In schimb, excesul poate genera arsuri, alergii, imbatranire prematura a pielii precum si dezvoltarea unor boli grave, de tipul cancerului cutanat. De aceea se recomanda o expunere controlata, moderata, adaptata tipului de piele al fiecarui client.

In saloanele SunKiss, consilierele masoara sensibilitatea pielii la UV cu ajutorul aparatului Skin Control, oferind clientilor planuri de bronzare personalizate.

Se apropie concediul de vara. Este important ca pielea neexpusa un an intreg la ultraviolete sa fie pregatita. Cum? Prin expuneri repetate, cu pauze intre sedintele de bronzare, intr-un mediu controlat, folosind cosmeticele pentru solar. Crema cu factor de protectie este un must have al timpurilor noastre. In acest fel, ne asigura specialistii SunKiss, evitam arsurile din concediu.

Atentie! Daca va aflati in grupa persoanelor cu risc (fototipul 1,2, nevi pigmentari multipli sau atipici, alte leziuni cutanate suspecte, cancer cutanat in antecedente sau familie) e important sa va adresati medicului dermatolog  inainte de expunerea la UV.

Pentru aceste persoane, dar si pentru cei care au un eveniment important si doresc un bronz rapid, exista solutia bronzarii organice.

Seara Beauty & Health Summer Event s-a incheiat cu un after-party. Pe langa premiile numeroase si consistente de la tombola, fiecare participant a plecat acasa cu un cadou din partea organizatorilor si a partenerilor.

 

Sursa foto: Andrei Dragon Photography

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *