Din oras

Democraţie în ALDE e atunci când vorbeşte Tăriceanu iar restul tac. Mircea Irimie a fost dat afară de la guvernare

Că nu este bine să te-ncontrezi cu Călin Popescu Tăriceanu a aflat-o pe pielea lui Daniel Constantin care a fost zburat atât de la guvernare, cât şi din partid. Democratic, cu un şut în fund. Acum simt ce-nseamnă democraţie şi restul clujenilor din tabăra ex-PC-istă care s-au găsit să încerce să-l combată pe Tăriceanu şi, mai ales, aici la Cluj, pe deputata care nu respectă o hotărâre definitivă şi irevocabilă a Justisiei, Steluţa Cătăniciu.

Primul pe lista zburaţilor de la guvernare şi, în curând, din partid, este deputatul Mircea Vicenţiu Irimie, care prin intermediul ALDE fusese numit secretar de stat la Ministerul Consultării Publice şi Dialogului Social. El a fost îndepărtat, ieri, din această funcţie administrativă, urmând că în Biroul Permanent Judeţean al ALDE să se decidă excluderea sa din partid.Clujeanul Mircea  Irimie oricum s-a alăturat unui nou proiect politic iniţiat de Daniel Constantin, proiect în care se zvoneşte că va fi cooptat şi fostul premier Victor Ponta.

Următorul pe lista de zburaţi va fi, potrivit surselor Ziar de Cluj, directorul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Cluj (APIA) Adrian Zaharia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *