Din oras

De patru ori avariat: băut, fără permis de conducere, cu maşina stricată și cu numere false, conducea pe drumurile publice

La data de 29 octombrie, în jurul orei 01.30, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secţia 7 Poliţie au oprit un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din Iara, care conducea un autoturism avariat pe strada Traian Vuia, din Cluj-Napoca.

În urma controlului, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere, iar autoturismul este neînmatriculat, având aplicate numere false de înmatriculare.

Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au stabilit că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de cel în cauză, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul cu numere false de înmatriculare, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Azi, față de bărbat a fost dispusă măsura controlului judiciar de către reprezentanții parchetului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *