In vizor

De miercuri s-a aflat și s-a informat că, ÎN SFÂRȘIT, Podul Oașului-Răsăritului OSĂ fie bun de circulat vineri. Azi a ieșit Boc să se bată cu cărămiduța în pieptuț

Ziar de Cluj scria, în aprilie 2022:

”Potrivit panoului de șantier, data finalizării podului Oașului – Răsăritului este 6 mai 2023. Podului Porțelanului, dacă se va respecta termenul de execuție de 7 luni, ar trebui să fie gata anul acesta, la finalul lunii noiembrie 2022.”

Ceea ce n-a fost să fie. dar mai rămânea, totuși, termenul din 6 mai 2023. Ceea ce, iar nu a fost să fie.

În 10 mai, după termenul de ”finalizare” din 6 mai 2023, într-o conferință de chitanțier cu jurnaliștii săi de chitanțier, Emil Boc anunța, așa cum face el când trage de timp, în procente, că:

“Podul Oașului-Răsăritului: suntem într-un stadiu foarte avansat – 79% din lucrare este gata. Între 1 și 15 iulie se va circula pe Podul Răsăritului. Vom știi exact la sfârșitul lunii mai, dar între 1 și 15 iulie se va circula!”.

E, iaca că e 30 iunie, nu 15 iulie 2023 când a dat Bunul Dumnezeu al lucrărilor contractate de această nevolnică administrație municipală să fie gata podul. Dar 30 iunie 2023 nu este 6 mai 2023 decât în poveștile cu pești ale primarului.

Să ieși, pe emisiunea de chitanțier și să te lauzi cu nevolnicia, așa cum a făcut-o azi Emil Boc, este disperare, nici măcar PR nu mai este.

”Podul Oașului-Răsăritului se deschide mâine, dacă totul este în regula. Deschiderea are loc la ora 12.00. Au fost făcute toate testele necesare pentru recepție. Este o lucrare foarte importantă pentru Cluj și pentru zona respectivă”, a spus Emil Boc la emisiunea de chitanțier în care tocmai ce a băgat, cu dedicație, jumătate de milion de lei din banii clujenilor, să-și facă el PR mincinos.

Când mai ascultați minciunile lui Boc, ”live”, să știți că o faceți cu mâna lui în buzunarul vostru.

CITEȘTE ȘI: ”Juma” de milion de lei ”cu dedicație” pentru Cotoc, să-și cânte ”succesurile” Emil Boc, fără să fie deranjat de întrebări incomode

Maestre, EȘTI PENIBIL!